Цвети1 Добавено Септември 17, 2018 Доклад Share Добавено Септември 17, 2018 Здравейте и Благодаря за приема! Искам да разкажа за моя проблем и да помоля за съвет от хората с опит.Така,мин.година ми поставиха диагноза смесено-тревожно -депресивно разтройство след силна паник атака.8 мес.пих лекарста.Чувствах се добре и ги спрях.Сега обаче проблема е ,че ме "нападнаха" лоши мисли.Първо изпитах страх,да не нараня най-близкото си същество(детенцето ми).Мн го обичам и вероятно затова всичките ми тревоги се насочиха към него.Беше ме страх от ножа вкъщи,въобще всякакви небивалици си представях.За щастие сега съм по-добре,поотшумяха.Трябваше да промена нещо.Не съм за хапчетата,не искам да влизам в този омагъосан кръг,но натрапливите мисли бяха ужасни и започнах Деанксит.Детето започна градина,а аз работа след 3г.и 1/2 в къщи ,най-накрая време за мен.Мн ми харесва работата и ходя с желание.Обаче днес,докато сервирах храна,понеже ресторанта буквално е до една река,която се вижда от терасата и ме обземисълта,ами ако скоча,ако направя нещо налудничево какво ще стане и съответно станах тревожна..,защото умирам от срам да не се изложа пред новите колеги.И всякаш лошото ме "тегли" на там..Пих 2 валидола,но нищо.Като се прибирам хващам метро,и на няколко пъти ми минава мисълта за релсите,ако ако...но не обръщах голямо внимание.Никога през живота си не съм правила нещо налудничево и точно от това ме е страх да не издържа и да направянещо.Никога през живота си не съм изневерявала,а сега всеки 2 ри ми харесва(а съм обвързана)Приятелят ми е толкова лишен от емоции,а аз точно обратното,и ме е страх да не "изригна"Та въпросът ми е.Тези лоши панически мисли от къде идват?Защо идват и отминават ли?Запазих час за психолог,търся и психотерапевт.Моля се да бъда както преди,спокойна и уравновесена.Сега съмвдървена и скучна,самонаблюдавам се дали се държа нормално и не мога да се отпусна..Това е..Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Септември 25, 2018 Доклад Share Добавено Септември 25, 2018 Мислите ти са натрапливи и съответно нелогични. Напрегната си, но не от мислите, от друго е. Мислите са само начин на мозъка да те отклони.Остави ги да съществуват, но не е и да управляват мисленето ти. Направи ми впечатление последното ти определение "вдървена и скучна", това е извън темата на натрапливостите, кое те кара да мислиш така за себе си? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts