ellina_90 Добавено Август 30, 2018 Доклад Share Добавено Август 30, 2018 Здравейте, Тъй като София е голяма и психолози/психиатри дебнат отвсякъдем реших да се допитам до форума за съвет. Жена на 28 г съм. От дете съм силно емоционална , треожна, перфекционист, с цесто самодеструктивно поведение, все гледам да съм в угода на околните, но не и на себе си. И преди съм изпадала в депресивни епизоди, пила съм серопрам и ципралекс, които "спасяват" положението, но не искам вече да пия хапчета. Преди 3 години ходих на терапия за няколко месеца, помогна ми донякъде, но след това се преместих да живея в София, чуствах се добре и не потърсих друг терапефт. Голяма моя грешка. Имам натрапчиви мисли, предполагам и вид ОКР (всички числа трябва да са нечетни, мия си ръцете по трипати, завъртам кранчетат о точно определен начин, цъкам с език, ако ми премине някоя лоша мисъл и т.н.). Искам да се излекувам, тъй като тези състояния доста пречат на живота ми, стигам до физическа невъзможност да работя или извършвам каквато и да е дейност. МОгат да не се появяват с години, но случили се , е ужасно. В момента съм в сравнително напреднал етап, пълна апатия към всичко, незаинтересованост , физическа слабост. От няколко месеца с приятеля ми работим за бебе, но в момента дори това не ме интересува и е ужасно. Имала съм трудно детство , не познавам баща си , имам обсебваща майка и имах проблеми с общуването , като осъзнавам , че всичките ми проблеми и страхове произтичат оттам , но въпреки това, не мога да преодолея сама тези свои емоционални падения. Ще се радвам, ако можете да ми помогнете Елина Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Андрей Филипов Добавено Август 31, 2018 Доклад Share Добавено Август 31, 2018 (edited) Потърсете Орлин Баев, Георги Балджиев. Редактирано Август 31, 2018 от Андрей Филипов Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ellina_90 Добавено Септември 2, 2018 Автор Доклад Share Добавено Септември 2, 2018 За съжаление Орлин Баев не приема нови пациенти в момента, но ще проверя за Георги Балджиев. Благодаря Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts