sun.flower Добавено Август 27, 2018 Доклад Share Добавено Август 27, 2018 Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър психотерапевт от град Бургас, който да се занимава с когнитивно-поведенческа терапия за лечение на Окр? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Никита никита Добавено Февруари 8, 2019 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2019 Здравейте и аз търся добър терапевт за Бургас но за съжаление не откривам.Ако сте намерили моля споделете мнение Борито 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Февруари 8, 2019 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2019 За КПТ и хипноза в Бургас - Катя...., забравих фамилията. Но, ако потърсите, със сигурност ще намерите за коя колежка става дума! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Никита никита Добавено Февруари 16, 2019 Доклад Share Добавено Февруари 16, 2019 Не я намирам .... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Февруари 16, 2019 Доклад Share Добавено Февруари 16, 2019 (edited) 0896 633890 - Катя Янкова Успехи! Редактирано Февруари 16, 2019 от Орлин Баев Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Никита никита Добавено Февруари 22, 2019 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2019 Много ви благодаря не съм видяла. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Никита никита Добавено Април 16, 2019 Доклад Share Добавено Април 16, 2019 Звънях многократно, но не ми вдига...утре ще опитам отново Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Никита никита Добавено Април 16, 2019 Доклад Share Добавено Април 16, 2019 (edited) Г-н Баев, успях да се свържа с жената, благодаря ви искрено,пожелайте ми късмет, скоро ще започна да я посещавам.Надявам се,че ще ми помогне... Редактирано Април 17, 2019 от Орлин Баев Борито 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts