Осма Тиванска врата Добавено Август 27, 2018 Доклад Share Добавено Август 27, 2018 Моля за съвет или информация - от известно време се опитвам сама да се справя с проблемите си, което си е сизифовски труд - получава се, ама донякъде, при това с голям зор и на всичко отгоре идва момент, в който се налага да започвам почти отначало. Проблемите са разнообразни, затова не се спирам подробно, само маркирам: висока степен на тревожност, ниска самооценка / респ. самочувствие/, но това с което изобщо не мога да се оправя са вътрешните ми съпротиви - оня момент, в който си като трагичните литературни герои - знаят какво трябва, ама не могат. Обърнах се към психотерапевт, но след 5-6 посещения спрях общението с него. Умишлено не назовавам име - в други форуми пишат, че е помогнал / може пък грешките да са в мен/, великолепен теоритик, но от него ми остана един неприятен привкус, усещане че съм още по калпава, отколкото аз си мисля. Въпросът ми е може ли някой да ме насочи към терапевт във Варна, който работи с вътрешните съпротиви на човек. И към какъв от всичките видове психотерапия трябва да се насоча. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Андрей Филипов Добавено Август 31, 2018 Доклад Share Добавено Август 31, 2018 Обърнете се към Диляна Колева. Орлин Баев 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Полина Юлиева Добавено Септември 13, 2018 Доклад Share Добавено Септември 13, 2018 "Трябва да си представим Сизиф щастлив." (Албер Камю) А можем ли? Орлин Баев, Андрей Филипов и Desy_V 2 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts