Monoty Добавено Август 27, 2018 Автор Доклад Share Добавено Август 27, 2018 Явно няма да ми отговорите Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Август 27, 2018 Доклад Share Добавено Август 27, 2018 Започни психотерапия. Това което правиш е самонаказание. Да има вариант да се оправиш, а ти да се тормозиш месеци наред, ето това вече не е нормално. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Август 27, 2018 Автор Доклад Share Добавено Август 27, 2018 Диди, ходила съм и на психотерапия и лекарства пия и пак е същото аз не месеци а години съм така успокоението ми от психотерапията е докато съм в кабинета изляза ли е същото положение Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Август 28, 2018 Доклад Share Добавено Август 28, 2018 Нещо си недоразбрала - психотерапията не е ривотрил и не цели да те упоява и успокоява, угаждайки на его илюзиите ти. Учебен процес по осмеляване, съзряване, хармонизиране с любовта и мъдростта е. /Докато "мехурът" на надутата гордост на егонцето не се спука, няма любов. А няма ли любов, да искаш да ти се угажда на его натрапливостта, е да я поддържаш - желанието за успокоение е част от тази дуеща его игра. Истинското успокоение идва, когато се научиш да се доверяваш, спуквайки грозната гордост на его контрола, оставяйки се, незнаейки - тогава знаеш от позицията на Човека, на любовта и мъдростта, които прегръщат страха и го ползват като гориво за истинския, силен живот. Unabhängigkeit и Андрей Филипов 1 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Август 28, 2018 Доклад Share Добавено Август 28, 2018 (edited) Започни психотерапия, при човек който наистина е добър.. Редактирано Август 28, 2018 от д-р Тодор Първанов Орлин Баев и Unabhängigkeit 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Август 28, 2018 Автор Доклад Share Добавено Август 28, 2018 За Бургас можете ли да ми препоръчате някой? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Август 29, 2018 Автор Доклад Share Добавено Август 29, 2018 Искам да попитам какво е това което ми се случва? Примерно съм легнала на обяд да си почивам и точно когато вече съм се отпуснала да заспя се започва едно натрапване на думи фрази и изречения, моля ви кажете ми това има ли общо с шизофрения? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Август 30, 2018 Автор Доклад Share Добавено Август 30, 2018 Ясно не ви се занимава с мен Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Август 30, 2018 Доклад Share Добавено Август 30, 2018 Преди заспиване, по време на сън и след събуждане всички психологически феномени са нормални. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Август 30, 2018 Автор Доклад Share Добавено Август 30, 2018 Добре благодаря Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Август 30, 2018 Автор Доклад Share Добавено Август 30, 2018 А вие като психиатър с опит мислите ли че има нещо шизофренно в мен ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Август 31, 2018 Доклад Share Добавено Август 31, 2018 Момче, ако имам и най-малкото съмнение в тава, веднага ще ти кажа, за да започнеш навреме медикаментозно лечение и се излекуваш. Monoty и Unabhängigkeit 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Септември 3, 2018 Автор Доклад Share Добавено Септември 3, 2018 Оф знам, че ви писна от мен но защо постоянно ми се случва да си създавам разни ситуации в главата за това как полудявам как как започвам да дрънкам глупости и то най различни за които съм прочела свързани с шизофрения все едно изведнъж ме заливат тези сценарий в главата ми и ме обзема страшна тревожност ще съм благодарна ако има отговорите Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Септември 3, 2018 Доклад Share Добавено Септември 3, 2018 Защото имаш ОКР. Monoty 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Септември 5, 2018 Автор Доклад Share Добавено Септември 5, 2018 Тва Окр ме съсипва ето днес ходихме с моя мъж да си правим медицински за брак понеже нямаме брак и като видях колко болни има краката ми се подкосиха....мислех само как и аз ще полудея и ще стана такава и в момента пак ме е страх и всички симптоми които съм изчела в интернет и всички истории все едно ме заливат изведнъж и изплуват в главата ми това не е живот.... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Септември 5, 2018 Автор Доклад Share Добавено Септември 5, 2018 Лудите осъзнават ли че са луди! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Септември 5, 2018 Доклад Share Добавено Септември 5, 2018 ОКР в тази възраст, изключва възможността, човека да полудее. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Септември 5, 2018 Автор Доклад Share Добавено Септември 5, 2018 Е аз съм само на 25г Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Септември 5, 2018 Автор Доклад Share Добавено Септември 5, 2018 На доста места пише че се отключва между 25-30г Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Септември 6, 2018 Доклад Share Добавено Септември 6, 2018 По-рано е, доста по-рано. Но ОКР-то ти е факт, значи не може да се разболееш от шизофрения. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Септември 6, 2018 Автор Доклад Share Добавено Септември 6, 2018 Благодаря,ви много за отговорите Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Септември 11, 2018 Автор Доклад Share Добавено Септември 11, 2018 Здравейте, отново искам да попитам възможно ли е преди цикъл да ми се обостря състоянието по принцип съм с нередовен цикъл правила съм хормонални изследвания но всичко е в норма казват че на нервна почва ми е нередовен!Това което чувствам преди цикъл е сънливост болят ме мускулите краката ми изтръпват много имам едно стягащо главоболие това има ли общо с неврозата ми или имам по тежък предменстроален синдром?И възможно ли е наистина на нервна почва да съм с нередовен цикъл? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Септември 11, 2018 Доклад Share Добавено Септември 11, 2018 Когато сме в стрес, нивото на половите хормони се променя и това води до нередовният цикъл.Другото е наистина предменсруален синдром.Мисля,че е уместно да минеш за няколко месеца на противозачатъчни. Лина Коцева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Септември 11, 2018 Автор Доклад Share Добавено Септември 11, 2018 Благодаря ви,ще го коментирам с гинеколога ми! Доста често ми се случва и да си създавам сама ситуации в главата това също ме плаше като например какво ще кажа на даден човек и какво той ще ми отговори и т.н или в случая как ще полудея и ще започна да чувам гласове примерно които ми казват какво да правя защото съм чела че при шизофрения това били единият вид халюцинации заповедни и тези ситуации си ги създавам сама само че някак без да искам всмисъл ей така от нищото идват в главата ми Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Monoty Добавено Септември 11, 2018 Автор Доклад Share Добавено Септември 11, 2018 Незнам дали успяхте да ме разберете надявам се да сте Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts