Dimaa123 Добавено Юли 14, 2018 Доклад Share Добавено Юли 14, 2018 Не знам какво да правя! Нуждая се спешно от помощ!! Постоянно ми е зле,много съм тъжна,вдигам много високо кръвно,завива ми се свят,не мога да дишам.Главата ме боли от повече от две седмици отгоре постоянно все едно някой ме удря отгоре! Найстина не знам какво става с мен,постоянно мисля лоши неща,а лекарите казват,че нищо ми няма,страх ме е да не полудея и да си посегна или да не умра,гади ми се дори ми се върти свят,искам просто да ми кажете в интернет чета само за някакви тумори или пък за страшни психични болести! ТОВА НЕ СЪМ АЗ! Искам да ходя нормално на рабпта,ме все да ми е така и да се притеснявам и да ми се плаче постоянно.Аз съм само на 18 моля Ви! Обърнете ми малко внимание найстина! Родителите ми казват,че ако продължавам така ще полудея... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
M.Nickolov Добавено Юли 14, 2018 Доклад Share Добавено Юли 14, 2018 Успокой се. Това е стрес (страх) както сама каза страх те е от болести. От това не се умира или полудява - спорт, медитация и излизане повече навън. Desy_V и Dimaa123 1 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Dimaa123 Добавено Юли 15, 2018 Автор Доклад Share Добавено Юли 15, 2018 А какво да правя с прилошаването,завова ми се свят никога не ми е било така,ставам със страх и замаяност,какво да правя със световъртежа,който изведнъж ме връхлита? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ines Raycheva Добавено Юли 16, 2018 Доклад Share Добавено Юли 16, 2018 Здравей, Дима! Описваш последствията, проявите, на състояние, за което трябва да се разбере от къде идва, какво го е породило? Много си тревожна и при теб това върви с хипохондрия - основното е, че си страхлива, затова са всички тези проявления на страха - приеми ги като червени лампички, които сигнализират, че е време за промяна! АКО искаш да се справиш е Много важно да: - СПРЕШ да четеш за всякакви болести!!! Това само подхранва страха ти, и те вкарва в цикъла на постоянна тревожност. - Започнеш да се изтощаваш физически - тичай, танцувай, ходи, карай колело - каквото си решиш, СТИГА да те изморява стабилно. Така ще изразходваш адреналина си и това ще доведе до известно подобрение. - Говориш с родителите си, ако още не работиш, за да те подкрепят в намирането на ПСИХОТЕРАПЕВТ (НЕ психиатър) и да ти помогнат финансово. Не си луда и няма да полудееш. Страхлива си и се "връзваш" на страховете си. Явно има преживявания в живота ти, както и във всеки друг живот, които са били стресови, и постепенно са се натрупали, довеждайки те до това състояние. С добър психотерапевт ще работите по посока на собствената ти увереност, приемане на страха като добър приятел и твоето мотивирано израстване. След това ще си благодарна на състоянието си в момента, благодарна за това, през което си преминала и ще разбереш колко в ценно всъщност, уверявам те, мила! Тук съм писала за моя път към приемането на страха: цък. Успех! Диляна Колева, Deyannanwm и Dimaa123 1 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Юли 16, 2018 Доклад Share Добавено Юли 16, 2018 В 15.7.2018 г. at 0:27, Dimaa123 каза: Не знам какво да правя! Нуждая се спешно от помощ!! Постоянно ми е зле,много съм тъжна,вдигам много високо кръвно,завива ми се свят,не мога да дишам.Главата ме боли от повече от две седмици отгоре постоянно все едно някой ме удря отгоре! Найстина не знам какво става с мен,постоянно мисля лоши неща,а лекарите казват,че нищо ми няма,страх ме е да не полудея и да си посегна или да не умра,гади ми се дори ми се върти свят,искам просто да ми кажете в интернет чета само за някакви тумори или пък за страшни психични болести! ТОВА НЕ СЪМ АЗ! Искам да ходя нормално на рабпта,ме все да ми е така и да се притеснявам и да ми се плаче постоянно.Аз съм само на 18 моля Ви! Обърнете ми малко внимание найстина! Родителите ми казват,че ако продължавам така ще полудея... Всички тези усещания са от адреналина, който твоето тяло произвежда в излишък в момента. Високото кръвно е, защото тялото ти реагира като да се бие с някой, но то реално е в покой, завива ти се свят, защото всичката кръв е в крайниците и става слабо кръвооросяване, главата е стегната, заради мускулите, които са около черепа и са стегнати, отпускат се като ги масажираш с ментово масло, това главоболие е известно още като тензионно и е "външно", единственото, което го отпуска като хапче е нурофен стоп колд, който има съставка за отпускане на мускулите. Страхът е съпътстваща емоция на адреналина. Реално няма как да имаш завишен адреналин, без да е активно и чувството страх. Т.е. това чувство в твоята ситуация е нереално. Тялото се освобождава от адреналина само през кардио натоварване. Затова е важно всеки ден в продължение на 14 дни, по 30 мин да тичаш, скачаш, качваш стълби, скачаш на въже или нещо подобно. Това ще подобри много състоянието ти. Вярно е, че това не си ти, това е просто едно състояние, за което ти е необходима правилната информация, за да се успокоиш максимално бързо. Спри с лекарите. Орлин Баев, Desy_V и Dimaa123 2 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Стелиян Славов Добавено Юли 17, 2018 Доклад Share Добавено Юли 17, 2018 Dimaa123 - разкажи ни малко повече за себе си. "Ти пък коя си и за какво се бориш?", 'дето има един лаф. Хайде да го направим като игра, искаш ли - сподели ни малко повече за себе си от позицията на трето лице, разказвач, който познава живота на Dima от раждането ѝ до днес. Разкажи своята "приказка". Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts