Донка Добавено Юни 27, 2018 Доклад Share Добавено Юни 27, 2018 Мисъл за деня - 25 юни 2018г. - понеделник Аз поставям нов закон: „Обичай всяко дърво, всяко цвете, всяко животно като себе си“. ...Аз превеждам старите закони на нов език, за да бъдат разбрани и изпълнени от всички. Всяко живо същество – трева, дърво, цвете, животно е израз на някаква идея... Моето иго Рассвет и Αέλιος 1 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Юни 27, 2018 Автор Доклад Share Добавено Юни 27, 2018 Мисъл за деня - 26 юни - вторник Растенията представляват най-великата художествена изложба. Те са страници от великата Божествена книга. Лечение с цветове Рассвет, Αέλιος и АлександърТ.А. 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Юни 27, 2018 Автор Доклад Share Добавено Юни 27, 2018 Мисъл за деня - 27 юни - сряда Най-главното е да се направи връзка с цветята и като се направи тази връзка, Божественото от цветето ще премине в теб и ще ти се изяви. През цветята да мине светлината, Божественото и да премине в теб. Това е важното. Всички цветя са свързани с разумни същества. Развитие на новите сетива Рассвет и Αέλιος 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Юни 27, 2018 Доклад Share Добавено Юни 27, 2018 благодаря . Правил съм хиляди измервания върху главите. Веднъж като измерих главата на една от ясновидките в България, от центъра на съвестта излизаше много приятна светлина. Но тя обичаше да критикува. Казах й: „Ти си само справедлива, но не си религиозна". Тя минава за религиозна. Тя вижда всичко. Ако беше религиозна, щеше да бъде гениална, светица. Кое отличава религиозния човек? Чувството на благоговение, уважение към всички, във всички вижда доброто. Тази ясновидка беше сприхава. Развитие на новите сетива Донка и Рассвет 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Юни 28, 2018 Автор Доклад Share Добавено Юни 28, 2018 Мисъл за деня - 28 юни - четвъртък Когато цветята цъфтят, това е Божие благословение. Доброта, разумност, любов Рассвет 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Юли 1, 2018 Автор Доклад Share Добавено Юли 1, 2018 Мисъл за деня - 29 юни - петък Аз съм дошъл, за да изявя Любовта, да я донеса на Земята. Това е моята мисия. ...Аз се уча от Слънцето. Искам да бъда като Слънцето, като плодните дървета, като изворите, като скъпоценните камъни, като всичко хубаво в света. От всичко се уча... Завеждам ви при извора Рассвет и Αέλιος 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Юли 1, 2018 Автор Доклад Share Добавено Юли 1, 2018 Мисъл за деня - 30 юни - събота Някой път са ме питали: „Ти кой си?“ Аз ли кой съм? Аз съм този, който наблюдавам Любовта, която заравя семето. И аз съм онзи, който гледам, как Мъдростта изтегля половината от поникващото растение нагоре. И аз съм онзи, който гледам как Истината го освобождава. За тия три работи съм дошъл. Вечно подмладяване. Закон за вечна младост АлександърТ.А., Рассвет и Αέλιος 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Юли 1, 2018 Автор Доклад Share Добавено Юли 1, 2018 Мисъл за деня - 1 юли - неделя Аз обръщам внимание и на най-малките работи. Като ми дойде гост, аз го черпя с чай. Нарязвам лимона, на мене поставям по-малко парче, а на госта по-голямо. Аз зная, че в големите неща е изкушението. Ръководя се от принципа: в малкото се крие благословението, И вие спазвайте този принцип. Защо не можахме Рассвет и Αέλιος 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts