aboutme Добавено Април 16, 2018 Доклад Share Добавено Април 16, 2018 Здравейте , От известно време наблюдавам форума и изчитах интересни теми , но най - накрая се реших да се регистрирам и да Ви споделя моя случай. От дете имам усещането , че не съм сам . Най - пресния ми спомен е на 3 годишна възраст ( родителите ми ме оставяха сам вкъщи , защото ходеха на работа , за да може да се издържаме ) , когато започнах да виждам във въздуха "мехурчета" ( ако мога така да ги опиша) , които променят формата си. Помислих си , че това е нормално за човека и не го бях споделял с никого . След дълго време разбрах , че това не е точно така . Започнах да виждам различни цветове , които циркулират в стаята , в която съм или навън например . Имам 1 случай , в който видях и ангел или архангел , който летеше в стаята ми . Постоянно усещам присъствието на някого и виждам силуети с периферията , а преди две години имах първото си видение . За мое съжаление предсказах и смъртта на дядо си , лека му пръст. Опитвам се да намеря отговори в езотеричната литература , но 90% от нещата , за които чета вече ги знам , незнайно откъде . Все още не мога да намеря отговор на въпросите си : Какви са тези мехурчета и какво ми показват те ? Какви са цветовете , които виждам и какво искат да ми покажат ? Опитвах се да се свържа с духовния си водач , но без успех . ( Не съм се отказал и няма да се откажа) Също така , когато поискам отговор на някакъв въпрос , преди сън . Отговора ми се връща в съня .. Но проблема е , че не мога да го разкодирам . Благодаря предварително , А.Н. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Meiv Добавено Април 17, 2018 Доклад Share Добавено Април 17, 2018 (edited) Ще ти отговоря на лични съобщения. Редактирано Април 17, 2018 от Meiv Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
aboutme Добавено Април 17, 2018 Автор Доклад Share Добавено Април 17, 2018 Виж на лично Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Април 17, 2018 Доклад Share Добавено Април 17, 2018 http://www.zdravjivot.org/28959/как-се-постигат-10-върху-някои-дейст/?utm_source=wysija&utm_medium=email&utm_campaign=News Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts