RainRover Добавено Януари 30, 2007 Доклад Share Добавено Януари 30, 2007 Здравейте, Аз и съпругата ми отдавна сме последователи на Лидия Ковачева и всяка година гладуваме по нейния метод. Съпругата ми е доста добре запозната с принципите на гладолечението и ние го практикуваме в домашни условия. В момента бащата на съпругата ми иска да опита гладолечение, но не смее да го прави сам, а и ние се опасяваме, че по-скоро бихме му навредили, отколкото да му помогнем. Интересуваме се дали Центъра по природна медицина на Вергиния Георгиева в гр.Банкя все още функционира, ако да - знаете ли точен адрес или телефон за контакт. Ако не - дали знаете друг Център за природна медицина в гр.София Много благодаря и бъдете здрави и щастливи Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Добромир Добавено Януари 30, 2007 Доклад Share Добавено Януари 30, 2007 Дано да доживеем и такава клиника, никога досега я е нямало в България. Имам предвид наистина да се прави най-доброто за човека, да има достатъчно специалисти по разните природни методи, които да се ползват като взаимно допълващи се консултанти и разбира се, да е по джоба на средния българин. но мисля, че бяхме вече започнали такава тема в тоя форум преди няколко месеца... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Януари 30, 2007 Доклад Share Добавено Януари 30, 2007 Със сигурност центърът на д-р В. Георгиева функционираше миналата година... база Ясен, Банкя. За съжаление с координати като тел. № не разполагам... Предполагам, че ако живеете в София, може да проверите на място. Другият център е на д-р Л. Емилова, който има и сайт /ако ви интересува - ще сложа линк/ - намира с в гр. Варна. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts