Anonymous2018 Добавено Декември 28, 2017 Доклад Share Добавено Декември 28, 2017 Здравейте. Търся добър психотерапевт в София. Преди 10 месеца се случи нещо в живота ми, което доведе до силна депресия, апатия към всичко и от скоро мисли за самоубийство. Вече имам нужда от професионална помощ в най-скоро време. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Декември 29, 2017 Доклад Share Добавено Декември 29, 2017 Андрей Филипов, Георги Балджиев, Алексей Бъчев... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Conscience Добавено Януари 7, 2018 Доклад Share Добавено Януари 7, 2018 Здравейте, и аз се обръщам с молба за насочване към терапевт. Проблемът е следният: способността ми да се справям с житейските предизвикателства и да възприемам действителността адекватно намаля сериозно през последните години. След раждането на детето ми безсънните нощи също си взеха своето и в резултат на това често реагирам с повишена раздразнителност и гняв, избухвам, понякога за незначителни, банални неща. Излизам от кожата си, сипя обиди, за които после много съжалявам, но е късно. Отношенията със съпруга ми пострадаха най-много, той е много толерантен, но това не ми помага изобщо. Част от проблема е и невъзможността ми да простя за минали обиди, което също много ми тежи. Искам да продължа напред, да общувам по-спокойно и адекватно и да не увеличавам в съзнанието си всеки малък проблем или ситуация докато придобие гигантски размери. Знам, че трябва да го давам по-леко, но ми е трудно да го приложа на практика. Затова бих искала да се консултирам с терапевт и ще ви бъда признателна, ако можете да ме насочите към такъв. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Conscience Добавено Януари 7, 2018 Доклад Share Добавено Януари 7, 2018 Здравейте отново, В бързината пропуснах нещо съществено - има тежки и неприятни събития, които съм преживяла в детството си и които (по мое мнение) също имат роля в бавното изтощаването на психиката ми. Години наред се опитвах сама да се справя със спомените и последиците от преживяното, но без успех. Имам нужда най-сетне да адресирам и този проблем. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Василена Христова Добавено Януари 8, 2018 Доклад Share Добавено Януари 8, 2018 Орлин Баев Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Anabela Добавено Януари 17, 2018 Доклад Share Добавено Януари 17, 2018 Здравейте,и аз искам да помоля за препоръка на добър психотерапевт в София,за панично разстройство,тъй като миналата година ходих на сесии около 2 месеца но ефекта спря в момента,в който приключих с психотерапията.Малко след това минах на хапчета и положението стана още по-зле. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Януари 18, 2018 Доклад Share Добавено Януари 18, 2018 Георги Балджиев, Андрей Филипов - приематв София. Андрей Филипов 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts