martimour Добавено Октомври 13, 2017 Доклад Share Добавено Октомври 13, 2017 Здравейте,Имам обсесивно компулсивно разстройство (ОКР), изразяващо се в натрапчиви мисли за това, че не съм почистил достатъчно добре спермата си след еякулация, било то при мастурбация или секс. Знам, логически, че семенната течност не е нещо мръсно, но аз го чувствам по този начин. След секс в моята стая, използвам кухненска хартия и мокри/бебешки кърпички. Но аз обикновено трябва да отида до тоалетна по малка нужда след акта. Очевидно трябва да отворя вратата с неизмити, а само избърсани ръце. Дали след това трябва да измия/забърша и бравите на вратите, след като вече съм си измил ръцете, в случай, че има някаква останала част сперма по тях? Какво правят т.нар. нормални хора, които нямат моя проблем?От много време искам да опитаме секс сред природата, но мен ме е страх, как ще почистя, без вода и сапун. Предполагам хората си носят тоалетна хартия и мокри кърпички и за тях това е достатъчно? Изпитвам огромно чувство на вина, ако имам и най-малкото съмнение, че някъде може да е останала част от моята семенна течност и че някой може да я пипне и да я "разпространи". Чувствам се аморален, гнусен и лош. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Октомври 30, 2017 Доклад Share Добавено Октомври 30, 2017 Защо не започне6 психотерапия и забрави6 за проблема? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
martimour Добавено Декември 2, 2017 Автор Доклад Share Добавено Декември 2, 2017 Ами това се опитвам да направя с посещението си тук. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Декември 3, 2017 Доклад Share Добавено Декември 3, 2017 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Декември 3, 2017 Доклад Share Добавено Декември 3, 2017 Прочети тази начална страница. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
martimour Добавено Декември 3, 2017 Автор Доклад Share Добавено Декември 3, 2017 Прочетох я Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Декември 4, 2017 Доклад Share Добавено Декември 4, 2017 Разбрал си тогава, че сайта служи само за ориентация, не за лечение. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts