Anna_a Добавено Септември 7, 2017 Доклад Share Добавено Септември 7, 2017 (edited) Здравейте!Имам всички симптоми на депресия и не знам към кого да се обърна - дали психиатър или психотерапевт.Според мен ми трябва психиатър и вероятно медикаментозно лечение, защото не мога да се побера в кожата си, мислите са ми натрапливи и ме съсипват.Не мога да спя, да се храня, лошо ми е постоянно, изпитвам страх да изляза от нас и много други.Опитвам се да овладявам положението, но не се справям добре.Имам чувството, че ще изключа и полудея.Моля, ако има някой тук от форума да ми помогне или да ми препоръча някого за София.Благодаря, предварително. Редактирано Септември 7, 2017 от Anna_a Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Василена Христова Добавено Ноември 16, 2017 Доклад Share Добавено Ноември 16, 2017 Здравейте, Анна! Кога започна тревожността ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Ноември 16, 2017 Доклад Share Добавено Ноември 16, 2017 Ако държиш на психиатър - http://www.rating.hapche.bg/rating/lekari-spetsialisti/7118/quicktabs_qt__1=third Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts