pepi90 Добавено Август 30, 2017 Доклад Share Добавено Август 30, 2017 (edited) Здравейте,нова съм тук и не съм много сигурна къде е подходящото място да пиша.. Та..на 26 години съм,преди години преживях нещо страхова невроза или нещо подобно,не се сещам точно.Беше ме страх да оставам сама,в нас или да излизам вън.Не ходех известно време на училище и ..така посетих психолог.Изписаха ми някакви хапчета,пих ги известно време и всичко отшумя. Но от два месеца насам съм в подобно състояние.Само че сега на моменти немога да си поема хубаво въздух и имам чувството,че ще се задуша,постоянно ми се вие свят,потят ми се ръцете,цялата изтръпвам и изпадам в паника,да не припадна или да не се задуша. Не смея да изляза сама навън да не ми стане пак така,а когато съм вкъщи само лежа... Опитвам се сама да си помагам,но нещо не ми се получава.Моля ви кажете ми какво да направя? Редактирано Август 30, 2017 от pepi90 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Август 30, 2017 Доклад Share Добавено Август 30, 2017 Е, в стрес си.Чети в нета как се контролира стреса и действай. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Андрей Филипов Добавено Август 31, 2017 Доклад Share Добавено Август 31, 2017 (edited) Потърсете психотерапевтична помощ! Редактирано Август 31, 2017 от Андрей Филипов Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts