fenix17 Добавено Август 27, 2017 Доклад Share Добавено Август 27, 2017 С едно момиче прекъснахме контакт преди месец и половина. От тогава никой не знае с какво се занимава другия. Аз пожелах да поддържаме връзка. но тя не искаше. Преди няколко вечери сънувах, че ми е изпратила гласов запис във Фейсбук, в който със своя глас ми казва, че е трябвало да ми отговори, когато съм й писал преди време. Възможно ли е да съм сънувал истинска нейна мисъл, която ми е изпратила? Или е просто моето собствено усещане? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Септември 6, 2017 Доклад Share Добавено Септември 6, 2017 Пич... Особен сън викаш... Нова тема си пуснал. Аз преди седмици сънувах, че съм се оженил за момиче, което не съм виждал на живо. В друг ден сънувах и че ми е родила бебе и ми го оставя да го гледам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts