sharenka Добавено Август 7, 2017 Доклад Share Добавено Август 7, 2017 Здравейте, Вече 1 година лекувам полип на матката с разделно хранене и ограничени протеини - 100 гр. на ден извара. Почти изчезва и като увелича протеините - пораства. От 10 дена спазвам пълни пости - без животински продукти. Целта ми е 20 дена, след това ми е прегледа. Ям основно плодове - сега диня, банан и пъпеш. Не мога да ям други плодове, понеже от лимонов сок имам нарушен емайлмна зъбите ( от незнание). След оправянето ми смятам да продължа с разделното хранене. Динята сеганна ден е 1 кг., бананите около 4. Може ли разделното хранене да бъде здравословен режим на хранене в дългосрочен план? Колко грама плодове на ден няма да навредят на здравето? Смятам да ги ям на гладно. Благодаря Ви! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Август 7, 2017 Доклад Share Добавено Август 7, 2017 (edited) По добре напиши въпроса си тук : Извинявай малко смешно е за плодовете ,, Смятам да ги ям на гладно " . Когато започнах да правя опити с начина си на хранене . Майка ми ,на няколко пъти споменаваше , че не може сутрин на гладно да яде ябълка .Това си спомних . Когато минат тези 20 дена и минеш на постоянен режим . Запознай се с лечебното гладуване на Лидия Ковачева . Но не преди това . Завърши това което си започнала .Основно правило е , когато си под напрежение от ...да го наречем , представата за някакво ограничаващо поведение . В случая с храна . Следвай предварителния план и не обсъждай близки теми . Може да те разколебаят и попречат . Пожелавм ти успех в начинанието и не забравяй ритуалите преди хранене (благодарствена молитва). Храната може да бъде лекарство , зависи от хранещия се . Редактирано Август 7, 2017 от АлександърТ.А. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sharenka Добавено Август 8, 2017 Автор Доклад Share Добавено Август 8, 2017 Благодаря Ви! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Август 8, 2017 Доклад Share Добавено Август 8, 2017 Здравейте, изключете завинаги млечните продукти от менюто си. Обяснението е дълго. В момента нямам как да го представя по-кратко, затова горещо препоръчвам ето тази книга: http://www.spiralata.net/biblioteka/kn_bul/zdravi_mg.zip Поздрави! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sharenka Добавено Август 9, 2017 Автор Доклад Share Добавено Август 9, 2017 (edited) Благодаря от сърце! Много ми помагате! Понеже от таблет не мога да отворя архивиран файл, бихте ли казали заглавието и автора, за да си я потърся на хартиен носител и прочета. Поздрави! Редактирано Август 9, 2017 от sharenka Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts