lala1 Добавено Август 17, 2017 Автор Доклад Share Добавено Август 17, 2017 Това, което мен конкретно ме спира да реагирам е, че в много голяма част от случаите, в които съм правела аз първата крачка към някой, нещата не са завършвали в моя полза. Не желая да изпадам в стари ситуации, знам, че човекът е различен, че случаят е различен, но другото, което мисля е, ако един човек има интерес, няма ли да действа? Още повече ако е мъж.. ? Благодаря ви! Misha64 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Август 17, 2017 Доклад Share Добавено Август 17, 2017 Цитат Дали най-доброто нещо не е да оставя нещата да се случат, пък каквото стане... Вие как мислите? Трябва ли човек да действа и как, или да изчака в такава ситуация? Най-доброто е. И да добавя - да насочиш потока на вниманието си САМО в неговата посока това значи да се намесиш в Божията воля за теб и за вас двамата. Светът около теб е 360 градуса. Обикновено вторачени в своя личен избор, пропускаме да забележим Неговия.... А той със сигурност е най-доброто за нас. АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
lala1 Добавено Август 17, 2017 Автор Доклад Share Добавено Август 17, 2017 Здравейте! Явно аз не разчитам знаците, не знам дали нещата, които се случват, значат нещо, или аз си въобразявам.. Искам този човек да е в живота ми, но не съм сигурна в него. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Август 18, 2017 Доклад Share Добавено Август 18, 2017 Цитат Искам този човек да е в живота ми, но не съм сигурна в него. Съжалявам, че ще го кажа на глас, но последното изречение приляга на вещ, не на свободен човек. Ако не съм се изразила ясно, представи си за момент, че някой ТЕБ иска в НЕГОВИЯ живот да те има, но не е сигурен в теб.... Как се почувства? Диляна Колева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
lala1 Добавено Август 18, 2017 Автор Доклад Share Добавено Август 18, 2017 Благодаря на всички за коментарите! Ще се постарая да следвам съветите ви! :)) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Misha64 Добавено Август 18, 2017 Доклад Share Добавено Август 18, 2017 Сериозно?:) Ще следваш съвети от анонимни съфорумци за да вземаш решения за живота си? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
lala1 Добавено Август 18, 2017 Автор Доклад Share Добавено Август 18, 2017 В 07/07/2017 at 0:00, lala1 каза: . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Август 18, 2017 Доклад Share Добавено Август 18, 2017 Мисля, че имаше предвид, че ще вземе под внимание мненията ни - всъщност точно това е начинът, по който можем да си помагаме - когато изслушваме и вземаме предвид не само своята, но и други гледни точки. Поне в моя живот винаги е било така. А решенията винаги си вземаме сами и носим отговорност за тях сами. Аз също съм против следването на всякакви съвети сляпо, без разбиране и лично решение... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Misha64 Добавено Август 18, 2017 Доклад Share Добавено Август 18, 2017 Просто исках да кажа, че имаш много верни преценки и наблюдения и нямаш нужда от никакви съвети Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
lala1 Добавено Септември 7, 2017 Автор Доклад Share Добавено Септември 7, 2017 (edited) Здравейте, благодаря за мнението Misha64 Дано да си права! Редактирано Септември 7, 2017 от lala1 Misha64 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
lala1 Добавено Януари 1, 2018 Автор Доклад Share Добавено Януари 1, 2018 (edited) . Редактирано Януари 1, 2018 от lala1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts