bambi97 Добавено Юни 19, 2017 Доклад Share Добавено Юни 19, 2017 Проблемът е че имам ГЕРБ (Гастроезофагеална рефлуксна болест, киселини) .. често получавам киселини и онази вечер намерих клипче с масаж които помага и намаля кисилините.. на сутринта явно от търкането цяла вечер е станало нещо.. преглъщам и храната и даже слюнката ми присяда... какво може да се е случило... не се повлиява от лекарства.. усещам една бучка в средата където съм се разтривала и ужасно се притеснявам.. някой има ли представа на какво се дължи?! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Януари 27, 2018 Доклад Share Добавено Януари 27, 2018 (edited) Може да се причинява и от Хеликобактер пилури - две бактерии в стомаха, дванадесетопръстника, хранопровода и червата. Причината може и да е в долния езофагиален свинктер, който да не се затваря плътно и така киселените от стомаха да се качват по хранопровода, чиято лигавица не е защитена срещу тях. Редактирано Януари 27, 2018 от Alexander Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts