bambi97 Добавено Юни 7, 2017 Доклад Share Добавено Юни 7, 2017 Здравейте, от известно време имам проблем, когато говоря се "напрягам" смисъл бързам да кажа всичко.. след това усещам стягане в гърлото и в областа на гърдите.. по принцип съм напрегнат човек, като че ли като говоря някой ме е стиснал за шията, а аз се опитвам да продължа и после изпитвам задух и стягане... постоянно мисля за случващото се..според Вас на какво може да се дължи всичко това.. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Юни 8, 2017 Доклад Share Добавено Юни 8, 2017 Отношението ти към околните . Как се виждаш спрямо тях . Какво значение придаваш на връзката ви . На себе си отговори ! Защо мислиш че не си съвършенно човешко същество ? Каквото и да правиш . прави го с удоволствие , знаейки че правиш най доброто .Ако не ти хареса , ще го повториш по добре , защото се учиш и ставаш все по добра . Разбираш ли . Прави нещата без , негативен , предварително фантазиран , отзвук . Просто правиш (говориш) , защото така на самата теб е по добре .Нищо повече . Донка и Слънчева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts