Петър Колев Добавено Юни 5, 2017 Доклад Share Добавено Юни 5, 2017 Здравейте господин Тодор Първанов искам да ви помоля за съвет :).На 24 години съм,но до сега живота ми мина непълноценно в страхове тоест в тревожност...нещо от порядъка на ниско самочувствие,натрапливости и соц.фобия....до преди половин година не знаех какво точно ми има можеби заради това,че в БГ още психотерапията не е силно навлязла и нямаме висока образованост и култура за тревожните разстройства просто се смятах за странен и ненормален...много съм уплашен като вървя по улиците и страха ме е обзел изцяло...мога ли да изляза от тези състояния вече всичко ми изглежда безнадеждно не знам какво да правя...Благодаря ви Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Юни 5, 2017 Доклад Share Добавено Юни 5, 2017 На всеки състоянието му се струва безнадеждно.Но ти не си нито странен, нито ненормален.Просто така си ,,направен,, от родителите си.За щастие, има процес, наречен психотерапия с помощта, на който, човек може да се промени и заживее по съвсем различен начин. Намери колега и направи промените, които трябва да направиш, за да заживееш щастливо . Лина Коцева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts