Silver Добавено Май 15, 2017 Доклад Share Добавено Май 15, 2017 Здравейте.От 10 години пия редовно всяка вечер,около два,три литра бира.Имам социална фобия и мисля, че последните години доста се увеличи страхът ми.Доста често вече се будя със голяма тревожност и някак си съм объркан през целия ден.Започнах и терапия преди седмица.Има ли алкохола и цигарите роля в тревожноста ми и ако ги спра ще намалеят ли.Също така забелязах че при първият сеанс при психотерапевта ми доста трудно възприемам нещата все едно съм неадтекватен и трудно се концентрирам и дали е от алкохола. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Май 15, 2017 Доклад Share Добавено Май 15, 2017 за социални фобии виж темата ,, безсъние" Г. Балджиев какво е писал .Разбира се че и алкохола влиза в общата картина . Но щом ходиш на терапевт , той трябва да е в течение на всичко , което предприемаш .С него си , така да де каже , очи в очи .И е в течение кое как ти влияе .Това че ровиш нета и търсиш , даже и питаш тук там е повече следствие на тревожноста ти . Не че си се загрижил изведнъж за състоянието си .Вълшебства се случват само в детството . Тогава си се научил да говориш за около година . Сега работата е подобна но си поостарял . Така че търпение и старание .Терапевта би трябвало да ти изясни как протича процеса . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts