Калоян Петков Добавено Май 14, 2017 Доклад Share Добавено Май 14, 2017 (edited) Здравейте Орлин Баев :).Препоръчан сте ми от ваш доволен клиент излекувал се от панически атаки :).Смятам,че имам социална фобия,защото стоя постоянно в нас и съм много асоциален...Изпадам в големи депресий и смятам,че ми трябва помощ просто не мога да издържа на страховете си приковали са ме и не знам какво да правя изгубил съм вярата си и не се виждам в бъдеще как ще е искам да ви попитам колко време се лекува това нещо горе долу? И мога ли със силата на терапията да се освободя от постояното живеене в миналото да се науча да го забравям,а да гледам по реално не само в предъвканото минало...и тъжните спомени....Не се чувствам добре в средата която живея постояно съм в параноя не знам вече...Лек ден Редактирано Май 14, 2017 от Калоян Петков Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Aleksandra Ivanova Добавено Май 14, 2017 Доклад Share Добавено Май 14, 2017 Здравей, Ще си позволя да се включа с личното си мнение. Всичко зависи само и единствено от теб. Продължителността на терапията зависи преди всичко от твоята мотивация и готовност за работа по справянето с проблема.Ако нямаш лична мотивация, дори най-добрият терапевт в света не може да ти помогне. Промяната на средата също е нещо, което зависи само от теб. Добрата терапия помага да промениш мисленето си. АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Май 15, 2017 Доклад Share Добавено Май 15, 2017 (edited) Да, както Саша казва, всичко е лично. При някого една сесия стига, при друг година е малко. И всичко по средата. Пътеката по справяне при социофобията е ясна като последователности. Изисква много настъпателност, постъпателност, упоритост, активно "скачане" в страховете, постоянно вадене от комфортната зона и влизане в зоната на възможностите! При социофобия се иска много предизвикване на страховете, като докато се прави, се ползва работата с мисленето и промененото,в хипнотерапия отношение. Личните сесии са стартови, а главната работа тук се върши в група/и и на терен. Прочети внимателно всичко от страничката ми за социофобията. В нея ще намериш 14 статии по темата, плюс още две като линкове. Редактирано Май 16, 2017 от Орлин Баев Андрей Филипов 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts