Бонбонената_фея Добавено Януари 17, 2007 Доклад Share Добавено Януари 17, 2007 Аз имам от няколко месеци едни издувания по средата на пръстите на ръцете.Незнам как точно да ги обесня.Но са много гадни,почти винаги ме болят.Лекарят каза,че е възпаление на меките пътища и ми изписа крем.Но нищо!Някой да знае повечко за това и лекуване? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Добромир Добавено Януари 17, 2007 Доклад Share Добавено Януари 17, 2007 Ако е от професионално претоварване, иска преди всичко почивка. Ако причината е обща, може да е по-сериозно. Някакви изследвания за артритни и други маркери? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Бонбонената_фея Добавено Януари 17, 2007 Автор Доклад Share Добавено Януари 17, 2007 Ако е от професионално претоварване, иска преди всичко почивка. Ако причината е обща, може да е по-сериозно. Някакви изследвания за артритни и други маркери? Не.Само ми изписа крем за 14 лв.и после още един.Но нищо,само дето имам чувство ,че още повече се появяват. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Добромир Добавено Януари 17, 2007 Доклад Share Добавено Януари 17, 2007 Общи здравни проблеми? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Бонбонената_фея Добавено Януари 17, 2007 Автор Доклад Share Добавено Януари 17, 2007 Общи здравни проблеми? Силно главоболие,чести припадъци. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Добромир Добавено Януари 17, 2007 Доклад Share Добавено Януари 17, 2007 Какви припадъци? Ниско кръвно? Какъв е начинът ти на живот? Струва ми се, че имаш доста енергия, но непрочистени проводници за нея. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Бонбонената_фея Добавено Януари 17, 2007 Автор Доклад Share Добавено Януари 17, 2007 Какви припадъци? Ниско кръвно? Какъв е начинът ти на живот? Струва ми се, че имаш доста енергия, но непрочистени проводници за нея. Ами да ниско кръвно.Ям предимно плодове и зеленчуци.По-рядко сладко и спортувам 3-4 пъти в седмицата. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Добромир Добавено Януари 17, 2007 Доклад Share Добавено Януари 17, 2007 (edited) Освен от витамини имаш нужда от аминокиселини и есенциални масти - поне натурални ядки не ядеш ли? А освен спорт ти трябва и релакс, можеш да правиш и разменно дишане - през лявата и дясната ноздра за изчистване и баланс. Вземай леки билкови тоници - от рода на коприва, жен-шен, върбинка, розмарин, сминдух. Външно вместо лекарствени, можеш да ползваш етеричномаслени мехлеми - отново розмаринът е много подходящ като съставка Редактирано Януари 17, 2007 от Добромир Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иви Добавено Януари 17, 2007 Доклад Share Добавено Януари 17, 2007 Аз бих посетила хомеопат Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Януари 17, 2007 Доклад Share Добавено Януари 17, 2007 Постене редовно на гореща дестилирана вода Житният режим може да бъде твърде полезен също Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Януари 18, 2007 Доклад Share Добавено Януари 18, 2007 Би трябвало да отидеш при специалист, не в този форум да търсиш мнения от непрофесионалисти, нали? Направи си необходимите изследвания; това, че спортуваш и ядеш зеленчуци, нищо не означава. Много е важно на колко години си. Започни от бъбреците, имам предвид изследванията си. Успех! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts