ioana_todorova Добавено Април 21, 2017 Доклад Share Добавено Април 21, 2017 Здравейте, от 1 месец имам следните симптоми: замаяност, усещане на топлина по главата, изтръпване на челюстта, лицето, треперене. Всичко започна след уплаха от вадене на мъдрец. Имах като кризи, при които чувствах, че ще припадна, топлина по тялото, причерняване, а също така и сърцебиене. Посещавах няколко пъти бърза помощ, заради тези симптопи и всеки път пулса ми беше висок от 110-130, а и единия път бях вдигнала високо кръвно 150/98. Преглеждал ме е кардиолог, ендокринолог, невролог и психиатър, като последният ми каза, че това са паник атаки и ми предписа ксанакс. Въпросът е, че не съм сигурна на 100%, че са паник атаки и не искам да пия това лекарство и особено след като прочетох за страничните ефекти. Бих била благодарна, ако някой ми даде отговор дали това може да са наистина паник атаки. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Април 22, 2017 Доклад Share Добавено Април 22, 2017 Tи сама си го казала-уплаха.Не ти е преминала уплахата. Дай и време и ще премине. ioana_todorova и Лина Коцева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
moridin Добавено Април 22, 2017 Доклад Share Добавено Април 22, 2017 преди 14 часа, ioana_todorova каза: Здравейте, от 1 месец имам следните симптоми: замаяност, усещане на топлина по главата, изтръпване на челюстта, лицето, треперене. Всичко започна след уплаха от вадене на мъдрец. Имах като кризи, при които чувствах, че ще припадна, топлина по тялото, причерняване, а също така и сърцебиене. Посещавах няколко пъти бърза помощ, заради тези симптопи и всеки път пулса ми беше висок от 110-130, а и единия път бях вдигнала високо кръвно 150/98. Преглеждал ме е кардиолог, ендокринолог, невролог и психиатър, като последният ми каза, че това са паник атаки и ми предписа ксанакс. Въпросът е, че не съм сигурна на 100%, че са паник атаки и не искам да пия това лекарство и особено след като прочетох за страничните ефекти. Бих била благодарна, ако някой ми даде отговор дали това може да са наистина паник атаки. Поздравления за интелигентното и разумно отношение във връзка с посоченото по-горе лекарство. ioana_todorova 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Май 10, 2017 Доклад Share Добавено Май 10, 2017 Привет, и аз ще се присъединя към адмирациите за проявения разум. Бих искал да допълня, че нито едно лекарство няма странични ефекти. Всичките ефекти на дадена химия, опакована и продадена в аптеката са ЕФЕКТИ. Страничното не ги омаловажава. Може да са нежелани, но са си ефекти. В случая, най-кофтито ефект е, че ксанакса ще те направи легална наркоманка. Послушай д-р Първанов и ако не се подобрят нещата в рамките на месец-два, потърси психотерапевт. Работата с него ще има ЕФЕКТ, при това желан Поздрави! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts