Nikito38 Добавено Април 20, 2017 Доклад Share Добавено Април 20, 2017 (edited) Здравейте на всички,искам да кажа моята история и да ме посъветвате какво да направя за най-добре,ако имате време да ми отделите разбира се. На 20години съм живота е пред мен,винаги съм бил положителен човек и никога до сега не бях изпитвал какво е паник атака. От около месец чувствам постоянно чувство за дереализация и това е от както пуших марихуана с приятелката си.След пушеното ми стана нещо като паник атака,не знаех къде съм и ми беше много объркано това мина след 1 час заедно с трепереното и притеснението и на сутринта бях добре.След около две семици,една вечер се събудих и се чувствах притеснен,дишах дълбоко и се успокойх.Когато се събудих отново ми намаше нищо,отидох на кафе с приятели и след това се прибрах и докато гледах телевизия се появи онова чуство за дереализация около 26.03 го имам и не е спирало на моменти е по-слабо друг път по силно.Ходих на всякакви изследвания и съм напълно здрав.След това отидох при психиатър и той ми предписа хапчета,но от тях се успокойх,но чуството пак го имаше за дереалиацията.пих ги около 11 дена и след това отидох на психотерапевт,поговорихме си и той ме посъветва да отида при друг доктор,който е специалист с наркотиците и е хомеопат.Отидох и той ми предписа хомеопатични лекарства.Пия ги и тях от около 2 седмици,помагат ми не съм напрегнат понякога само,но това чуство за дереализация не отминава.Спортувам ходя на фитнес и преди съм го правил,правя тежки упражнения помагат ми да се справя със стреса и не се чуствам зле,но дереализацията намаля леко,но не изчезва.Също излизам с приятели,ходя на дискотека,но дереализацията е с мен непрестанно.Какво мога да сторя за да изчезне. Редактирано Април 20, 2017 от Nikito38 Заглавие Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
DilianaD Добавено Април 21, 2017 Доклад Share Добавено Април 21, 2017 Здравей, имаш някаква подтисната тревожност която е била отключена от марихуаната. Често се случва трева или алкохол да задействат тези механизми. Няма смисъл да си губиш времето с други изследвания и психиатри, потърси психотерапевт работещ с тревожности и съвсем скоро всичко това ще е само спомен. Продължаваш със спорта! Успех и бъди упорит Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Nikito38 Добавено Април 21, 2017 Автор Доклад Share Добавено Април 21, 2017 Някой да препоръча добър психотерапевт,и с какво мога да намаля това чувство,защото е ужасно постоянно Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
DilianaD Добавено Април 22, 2017 Доклад Share Добавено Април 22, 2017 (edited) Чувството ще изчезне след известа работа по себе си, а по-сигурният начин е ако работиш с помощта на терапевт. Избора на психотерапевт е важен момент в живота ти, по-важен от избора на автомобил или смартфон, нямам предвид конкретно теб, но ми е направило впечатление, че хората отделят дни, седмици, за да си изберат колата, таблета, дивана дори, а за терапия, която би могла коренно да промени живота им - доверяват се на нещо написано от някакво виртуално присъствие. Това, че Пенка смята Самсунг за най-добрата марка, не означава, че е най-добра и за моите нужди... Във форума препоръки и мнения на професионалисти има много, но желание, мотивация, инициативност - без тях няма как да стане, дори и най-успеваемият терапевт сам да ти почука на вратата... В подфорума Психотерапия онлайн има много материал за избор на терапевт. Почети и сподели какво си решил, може да е полезно и за някой друг участник. Дори и не споменаваш от кой град си, по този стил мога да гадая, че си от София, но все пак... Редактирано Април 22, 2017 от DilianaD Nikito38 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Nikito38 Добавено Април 22, 2017 Автор Доклад Share Добавено Април 22, 2017 Не от Бургас съм Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts