Elena 1 Добавено Януари 25, 2017 Доклад Share Добавено Януари 25, 2017 Здравеите, моля ви като специалисти да дадете диагноза на състоянието и да ми дадете насока как да се справя с него.Всичко започна 2013 лятото постояанно чувство на умора и която се засилваше с времето след около година започнах да изпитвам чувство за тревожнот за щяло и нещяло ,паралелно с това в личен и служебен план имах много стрвс което доведе до нещо като криза по време на работа ,схванаха ми се ръцете и краката и не успяах да помрадна почти час. слeд което с такси се прибрах в кьщи ,след тази криза развих страх че сте полудея ,отидох на лекар правеха скенер на главата вземаха крав изследванията бяха в норма. Отидох на невролог каза че е невроза изписа деанксит които пих няколко месеца но не пoмогна и го спрях ,чудех се как да си помогна и реших че смяна обстановката сте подеиства добре и заминах за чужбина ,отначало всичко трагна добре но остановяването тук отидe много стрeс и пoчнах да чувствам безсилие ,слабост в краката и ватрешно безпокoиство .Появиха се и крампи в краката и болки в гьрба .И дригото което ме притеснява е вчера мисла ми се привиждаше един прилеп в стаята и ме страх да не полудявам .вьзможно ли е страх да св появяват зрителни заблуди ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
solar69 Добавено Януари 25, 2017 Доклад Share Добавено Януари 25, 2017 мускулните крампи могат да са от дефицит на магнезий,изследвайте го Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Elena 1 Добавено Януари 25, 2017 Автор Доклад Share Добавено Януари 25, 2017 благодаря за сьвета ,ще проверя. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts