Иво Добавено Март 20, 2007 Доклад Share Добавено Март 20, 2007 Да, в момента луната нараства. Житен режим при нарастваща луна се прави ако искаш да ти потръгне в дадено начинание, отговор на труден житейски въпрос, изработване на дадено умение и т.н. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Буболече Добавено Март 20, 2007 Доклад Share Добавено Март 20, 2007 Да, в момента луната нараства. Житен режим при нарастваща луна се прави ако искаш да ти потръгне в дадено начинание, отговор на труден житейски въпрос, изработване на дадено умение и т.н. Да точно това искам. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Physalis Добавено Юни 3, 2007 Доклад Share Добавено Юни 3, 2007 Здравейте, Аз никога не съм правила житен режим, но от 5-6 месеца си мисля за него и реших сега да го направя, защото съм свободна, а предпочитам да го направя когато не съм на работа. Кажете ми моля, какво означава разсип на луната. Скоро беше пълнолуние. Може би разсип е фазата след пълнолуние. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Юни 3, 2007 Доклад Share Добавено Юни 3, 2007 Разсип - разсипване - намаляване В мометна Луната намлаява, тя е в разсип. Виж тук Успех! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Physalis Добавено Юни 3, 2007 Доклад Share Добавено Юни 3, 2007 Много ти благодаря! Аз съм все още начинаеща, но ми се струва, че бързо напредвам Успех и на други, които ще пробват за първи път. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Physalis Добавено Юни 7, 2007 Доклад Share Добавено Юни 7, 2007 Реших да започна житен режим в сряда на 20.06.2007. Тогава е 2 или 3 ден след новолуние. И понеже е нещо, което не съм правила реших, че трябва да е във фазата на новолуние, защото е ново начинание. А и тогава качествата, които ще развия са точно това, което искам да постигна. Ако някой може да ми даде съвет ще съм щастлива да го чуя. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Physalis Добавено Юли 1, 2007 Доклад Share Добавено Юли 1, 2007 Здравейте, Направих житния режим без никакви проблеми. Нямах главоболие. Но аз от около година съм преминала на 50% растителна храна. Усетих моменти, в които бях раздразнителна. Това показва, че имам още доста работа. Прочетох и една статия във вестник Братски живот, че рижима се прави само февруари и следващия път ще го направя тогава. Много се радвам, че имах сила и желание да го направя, защото е чудесен метод за цялостно пречистване. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts