Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Нежелание за секс

Recommended Posts

Здравейте, доста теми писах тук, дано да нямате против и за още една. На 22 години съм, нямам никакво сексоално желание. Даже не си й помислям за секс. Взех много да измъчвам приятеля ми, и знам че всичко е до психиката ми. Когато правим секс нямам никакво удоволствие. Искам да ви помоля за съвет с какво мога да променя това,някакви хапчета за хормони ли, готова съм на всичко да променя това. 

Линк към коментар

Светът би ти казал, че това е проблем... А може да се види като благословия, свобода от робията на сексуалните страсти. Зависи от гледната точка. А истината комай е по средата. Да посъбудиш малко либидото, както и да умееш да го живееш през любовта, а не самоцелно.

Има чай от билката бабини зъби или тинктура от тях (продават се, виж в нета). Приемът на тази билка освен, че пречиства кръвта, подобрява паметта, нормализира кръвното налягане, активира производството на половите хормони. Приема се редовно около три месеца, след което се спира за няколко седмици или месец и ако има нужда, отново. Има и друго вещество - йохимбин. Това само ако искаш директно и бързо да почувстваш възбуда - по-рядко. Когато имаш оргазъм при секс, се получава естествено обуславяне, желание за правенето му. Дори да не е оргазъм, а просто приятно усещане, желанието се появява.

Не бой се, маса жени са така, не си изключение, по-скоро съвременната цивилизация свръх раздухва сексуалността развратно... По-скоро ти си по-близо до нормалното, отколкото сугестиите на деградиращото човечество. Известна стимулация, да, но на фона на доверие в това, което си и винаги в честотния диапазон на любовта. 

За теб като жена е важна любовната игра - доброто вино, музиката, ласките, целувките, разговорът с разбиране и галене, погледът на партньора, уютната атмосфера и доверието, усещането за сила в партньора ти. Има и т.н. женска еротика, фокусирана именно в такова възприятие на сексуалността - тя също е силен стимулант. 

Има и йога/тантра/ дао практики - дишане, движения на тялото, мускулни заключвания и визуализации, раздвижващи либидото силно. Само внимавай да не го прераздвижиш :) - защото спокойствието по отношение на секса, в което си сега, е състояние умишлено търсено от мнозина, познаващи силата на обаянието му... Има книги по въпроса (дао, тантра), както и обучителни школи. 

Успехи в намирането на баланса!

Линк към коментар

Така е при жените е по-често срещано , обаче при нас е рядко срещано и въпреки това го имам . Аз си го обеснявам като намалено мъжко либидо ..

Линк към коментар

Аз почнах да ходя на фитнес от една седмица, харесва ми и смятам да ми стане като хоби, надявам се и това да помогне, любопитно ми беше дали ще е добре да приемам йохинбим, доколкото прочетох е билка, и смятам че ще е добре за фитнеса

Линк към коментар

Йохимбин като изключение, понякога само, час преди гушкането с приятеля ти, не постоянно! Разчитай повече на кундалини/ тантра йога упражненията!

Линк към коментар

Може ли да ми пратите някоя статия за това как упражнявам кундалини, понеже като напиша в нета ми излиза на английски и руски разни неща

Линк към коментар

Има книги по книжарниците на български, както и кундалини йога и дао школи!

Линк към коментар

И още - виж в нета за ксеноестрогени. Избягвай ги.

Виж и тук: https://vesti.bg/lyubopitno/lyubopitno/prichinite-koito-otkazvat-zhenite-ot-seksa-6064190

Изпълни съветите и ако проблемът продължи, потърси психолог, с чиято помощ да си върнеш ти, а с това и мъжът ти, чувството на наслада от възбудата и удоволствие от самият секс.

Редактирано от Кермит
Линк към коментар