Слънчева Добавено Декември 26, 2016 Доклад Share Добавено Декември 26, 2016 Мисъл за деня-26.12.2016г От хиляди години хората спорят за какво сме дошли, как трябва да се разбира Евангелието, как трябва да живеят мъже и жени, как трябва да живеят братът и сестрата, как трябва да живеят търговците и прочее. Христос не дойде да определи как трябва да живеят. Как трябва да живеят, това беше точно определено. За какво дойде Христос на земята? Някои казват, че Христос дошъл да научи хората как да живеят. Не, Той казва: „Ако Ме обичате, ще опазите Моя закон.” Нова заповед ви давам: „Даром сте взели, даром давайте.” Онова, което сте взели от мен, дайте го на света. В нова окраска Розалина и Рассвет 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Декември 27, 2016 Автор Доклад Share Добавено Декември 27, 2016 Мисъл за деня-27.12.2016г За мен не важи в какво хората вярват. За мен е важно, у всички хора да има стремеж към Бога. Имайте всякога стремеж! В края на краищата, стремежът е, който ще докара повдигането ви. А пък всички други неща са второстепенни разбирания, от друго естество. Към извора Рассвет и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Декември 28, 2016 Автор Доклад Share Добавено Декември 28, 2016 Мисъл за деня-28.12.2016г Не е важно веруюто, което можеш да имаш ти, дали вярваш в Христа. Подражаваш ли Му? Подражанието значи: да вървиш по този път, по който Христос е вървял. Сега, някои поддържат, че трябва да вярваме в Христа. Христос казва: "Ако ме любите” – не казва "Ако ми вярвате", – “ще опазите моя закон и ще прилагате. И ще имате известна опитност.” После казва: "И така да просветнат делата ви пред человеците, че като ги видят, да прославят Отца, Който е на небесата." Това, което направиш – то е най-важното. Единият лев Рассвет и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Декември 29, 2016 Автор Доклад Share Добавено Декември 29, 2016 Мисъл за деня-29.12.2016г Когато се говори за добрия живот, ние подразбираме ония Божествени принципи, с които се гради бъдещото тяло, за да бъдем съучастници на великите блага, които животът е дал. Принципи и условия АлександърТ.А., Рассвет и Розалина 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Декември 30, 2016 Автор Доклад Share Добавено Декември 30, 2016 (edited) Мисъл за деня-30.12.2016г Трябва да имате една велика идея: любовта на Христа! Ако ти влезеш в света с любовта, която Христос е имал, никой не би бил в състояние да отнеме любовта ти. И доброто, което е в тебе, също – ако ти имаш същинското добро, то, по никой начин, не може да се изгуби! Няма какво да се страхуваш. Към извора Редактирано Декември 30, 2016 от Слънчева Рассвет и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Декември 31, 2016 Автор Доклад Share Добавено Декември 31, 2016 Мисъл за деня-31.12.2016г Не се безпокойте! Тази година като дойде, кажете: "Бог е промислил!" Бог е промислил за вас. Бог е промислил за всичко! Щом сте на Земята, Той е промислил. Пратил ви е и е промислил за вас. Благодарете, че сте на Земята. Търсете условията, които Бог ви е дал. Друг път няма да ги намерите. Като добрия син Розалина и Рассвет 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Януари 1, 2017 Автор Доклад Share Добавено Януари 1, 2017 Мисъл за деня-1.01.2017г Всички трябва да работят. Да впрегнете мисълта си, сърцето си, волята си на работа! Това е Божий закон. Без изключение! От царя до последния човек – всички трябва да работят. И после, през тая година не се сравнявайте един с друг. Да не казвате: "Аз съм малко по-напреднал." Не взимайте никой човек за мярка! Това са много относителни мерки. От всеки човек изваждайте добрата страна, която има. Като добрия син Рассвет и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts