Asteriks Добавено Декември 20, 2016 Доклад Share Добавено Декември 20, 2016 Здравейте, аз съм момче на 17 години, живея във малък град, от около година и половина родителите ми са разделени. От около месец започнах да имам проблеми, изведнъж от нищо ме обзема носталгия, мисля си миналото колко хубаво е било, започвам да изпитвам страх от бъдещото, страх от това да не се случи нещо с роднините ми. Осъзнавам, че имам някакъв проблем, но съм объркан, имам чувството, че никой не ме разбира. Имам ли нужда да посетя психолог? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Декември 21, 2016 Доклад Share Добавено Декември 21, 2016 (edited) Добра идея е да отидеш на психолог, да! Вероятно, колкото и да ти се иска да си силен, раздялата на родителите ти, а и преди това търканията помежду им, дава отражение в теб. Виж се с психолог! Редактирано Декември 21, 2016 от Орлин Баев Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts