stelitoy Добавено Ноември 28, 2016 Доклад Share Добавено Ноември 28, 2016 Здравейте, от известно време имам странно чувство в главата и то само докато спя, събуждам се от ужасна вибрация в главата, не знам даже как да го опиша, сякаш вибрацияте е толкова силна, че я чувам в ушите ми и се стряскам и събуждам. След като тамън се унеса, отново го осещам и така няколко пъти се стряскам докато спре. Може ли да ми кажете ако знаете на какво се дължи, нужно ли е да ходя на лекар ако е нещо свързано не със психиката ми, а физически? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Ноември 28, 2016 Доклад Share Добавено Ноември 28, 2016 Обикновено причината е във възглавницата или матрака. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
stelitoy Добавено Ноември 28, 2016 Автор Доклад Share Добавено Ноември 28, 2016 Смисъл... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Ноември 28, 2016 Доклад Share Добавено Ноември 28, 2016 Нарушават къвоснабдяването на мозъка или притискат определени нерви.Пробвай друго легло и въглавница. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
stelitoy Добавено Ноември 28, 2016 Автор Доклад Share Добавено Ноември 28, 2016 (edited) Ами аз от доста време спа на това легло, и чак на скоро ми де случи, даже възглавницата съм я сменила преди дни, но докато съм будна и лежа не се случва само докато спя Редактирано Ноември 28, 2016 от stelitoy Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Ноември 29, 2016 Доклад Share Добавено Ноември 29, 2016 Спим в различна поза от тази когато сме будни. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts