Донка Добавено Ноември 19, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 19, 2008 Добре дошъл hammer! Много се радвам, че харесваш и участваш нашия форум - от млад човек като теб, това за нас е най-високата оценка, която получаваме! И аз мисля, че не е необходимо човек да повтаря наляво и надясно колко много вярва в Бог - и наистина би било лицемерие да го декларира, но в същото време да не вярва, да не благодари и да не развива това, в което ти вярваш - силата и волята на човек и приятелството. За мен лично тези и още много прекрасни неща около нас и в нас са ни дар от Бог. Да вярвам в Него това означава да разбирам и прилагам човешката сила и воля и приятелството така и такива каквито са ни дарени... Предполагам включваш между нещата, в които вярваш, и Любовта - написах я с главна буква, защото говоря не за конкретните прояви, а за състоянието на безусловна любов.... То трудно се постига в ежедневието, но според мен включва всичко останало, в което човек вярва... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Роси Б. Добавено Ноември 19, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 19, 2008 Аз не вярвам в бог, бих се нарекъл атеист. Вярвам в силата и волята на човек, вярвам силно в приятелството, на него се крепи моят живот. Вярвам, че ако не беше любопитството и приятелството, такива приятни форуми, като тези не биха съществували. Здравей, hammer! Аз също бях атеист. Ето в какво вярвам днес: Ще гледаш звездите, Луната, Слънцето в мълчание и ще им се радваш. Това е Бог. Ще се радваш на всяко камъче, на всяко растение и животно. Това е Бог. Ще се радваш на тихия ветрец, на чистото изворче. Това е Бог. Ще се радваш на всичко в мълчание. Петър Дънов-"Здраве и дълголетие чрез силите на живата природа";изд. Астрала;2002г. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Декември 4, 2008 Доклад Share Добавено Декември 4, 2008 (edited) Аз вярвам в Бог, но мисля че не достатъчно, искам да се науча да вярвам повече. Редактирано Декември 4, 2008 от hrisko_89 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Декември 4, 2008 Доклад Share Добавено Декември 4, 2008 Аз вярвам в Бог, но мисля че не достатъчно, искам да се науча да вярвам повече. Тогава времето е с теб,пък и не само времето. ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Декември 4, 2008 Доклад Share Добавено Декември 4, 2008 Имам вяра и тя ми помага да вярвам всеки път в различни неща. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Психотроник Добавено Декември 4, 2008 Доклад Share Добавено Декември 4, 2008 ВЯРВАМ В НЕЗНЙНИЯ БОГ. ВЯРВАМ В ПРОЯВЕНИЯ БОГ. ВЯРВАМ В БОЖИЯ ДУХ И БОЖИЯТА ДУША. ВЯРВАМ В ГОСПОД, КОСМИЧЕСКИЯТ ЧОВЕК. ВЯРВАМ В ГОСПОД - УЧИТЕЛЯТ, ПРОЯВИЛ СЕ ЧРЕЗ ДУШАТА НА ПЕТЪР ДЪНОВ. ВЯРВАМ ВЪВ ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО. ВЯРВАМ В БЪЛГАРИЯ, СЛАВЯНСТВОТО И ТЯХНАТА МИСИЯ ЗА ИДВАНЕТО НА ШЕСТАТА РАСА. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Декември 4, 2008 Доклад Share Добавено Декември 4, 2008 Аз вярвам в Бог, но мисля че не достатъчно, искам да се науча да вярвам повече. Проблем щеше да е, ако мислиш, че вярваш достатъчно. Човек не се учи да вярва. Вярата исва с разбирането и любовта. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tomodashi Добавено Декември 7, 2008 Доклад Share Добавено Декември 7, 2008 (edited) Вярвам че тази Вселена е наи-прецаканата измежду всички вероятни Вселени с невероятни измерения и физични закони. Там някъде,има някакви светове невероятни пъстри,където всичко е нормално и естествено, за разлика от нас в Прецаканата реалност. Редактирано Декември 7, 2008 от tomodashi Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Декември 7, 2008 Доклад Share Добавено Декември 7, 2008 Аз пък вярвам, че докато има възможности за промяна, никой и нищо не е прецакано. А възможности винаги има, но не винаги са лесно различими и леки за постигане. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Adams Добавено Декември 8, 2008 Доклад Share Добавено Декември 8, 2008 Вярвам в Любовта (доброто) и всичко произлизащо от нея - свободата, красотата, благородството, солидарност .... Вярвам, че всеки човек Я носи у себе си. Вярвам в силата на вярата Поздрав - Вярата от сърцето Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Декември 8, 2008 Доклад Share Добавено Декември 8, 2008 Вярвам, че дори когато ме прецакват, това е направено за мое добро - така се уча да внимавам, да не прехвърлям отговорността за неуспехите си на другите, да приемам спокойно загубата в случай на риск и съответно да преценям какво мога и какво не мога да си позовля да загубя, рискувайки една карта... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
arsenala Добавено Декември 24, 2008 Доклад Share Добавено Декември 24, 2008 (edited) Вярвам в себе си "An atheist is someone without invisible means of support. " Редактирано Декември 24, 2008 от arsenala Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vankata_97 Добавено Януари 3, 2011 Доклад Share Добавено Януари 3, 2011 аз вярвам в Господ Бог. благодарение на него аз намерих този прекрасен форум толкова много научих от прекрасни ( меко казано ) хора като вас но все още имам трески за дялане Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Януари 3, 2011 Доклад Share Добавено Януари 3, 2011 (edited) И хората тук имат трески, така че споко. И аз ги идеализирах преди. Макар че да : прекрасни са. Поне така изглеждат. Редактирано Януари 3, 2011 от Христо vankata_97 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Дриада Добавено Април 22, 2011 Доклад Share Добавено Април 22, 2011 Вярвам в единния Бог, творец на небето и земята!Може би нашите тийнейджъри вярват в Бога, защото ще им даде сигурност, макар че рядко ходят в църква.Вярват в бога, защото родителите са начертали линия в живота си с вяра.Те приемат това за нещо хубаво, което трябва да имат у себе си.Вярват в доброто, християнските добродетели, въпреки целият парадокс на съществуването ни.Малко са объркани душите на нашите деца, с несигурни ценности, но с вяра в идването на нещо по- добро за техните поколения. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts