crash Добавено Ноември 13, 2016 Доклад Share Добавено Ноември 13, 2016 Здравейте, имам лошия навик да си пукам пръстите като го правя всеки ден и от дълги години. Моля препоръчайте ми нещо за да отвикна. Благодаря. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Ноември 14, 2016 Доклад Share Добавено Ноември 14, 2016 Забелязал ли си някаква връзка с емоционално състояние или ситуация, отношения... ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
crash Добавено Ноември 15, 2016 Автор Доклад Share Добавено Ноември 15, 2016 Бих казал ,че го правя по-често като съм натоварен или съм под стрес. Когато не съм пак го правя ,но по - рядко може би. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Ноември 15, 2016 Доклад Share Добавено Ноември 15, 2016 Осъзнаваш, че ще го направиш, но не можеш да го спреш или осъзнаваш, че си го направил едва след като чуеш звука? Опитвал ли си да се въздържиш, ако усетиш, че се каниш да го направиш? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
crash Добавено Ноември 16, 2016 Автор Доклад Share Добавено Ноември 16, 2016 Опитвал ли си да се въздържиш, ако усетиш, че се каниш да го направиш? не вече ми е навик да го правя. ако искам за момента мога да спра но по - късно пак ще го направя, най вероятно несъзнателно Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Ноември 17, 2016 Доклад Share Добавено Ноември 17, 2016 опитвал ли си да преодолееш навика или все още не? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts