Човек_88 Добавено Ноември 9, 2016 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2016 Здравейте. Имам диагностицирана алергия. Изписани са ми медикаменти, които да приемам, но до момента не съм започвал прием. Иска ми се да потърся причините за нея в духовен аспект и да опозная по-добре тялото си, вместо да се дрогирам ежедневно с потискащите симптомите лекарства. На какво е израз и символ алергията? Къде мога да прочета повече за това? Спомням си, че бях чел, че ако човек има хронични проблеми с гърлото /както е при мен/, значи не може да преглътне нещо в личен план и т.н.? Ако има някакво значение, алергията е към мухъл и домашни акари. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ChildInTime Добавено Ноември 9, 2016 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2016 Здравей! Гледал ли си филма "Плесен"? http://www.dokumentalni-bg.com/2014/03/plesen.html АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Човек_88 Добавено Ноември 9, 2016 Автор Доклад Share Добавено Ноември 9, 2016 Не съм, но предполагам че щом ми го препоръчваш, се очаква да има положителен ефект. Ще го изгледам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Ноември 10, 2016 Доклад Share Добавено Ноември 10, 2016 Аз бях картотекирана с алергия и после астма 20 години, имах дори инхалатор... Според моя опит важно е не от какво точно имаме алергия, а в какво се изразяват симптомите. При мен те бяха с дишането. То е реалната връзка със света, в който се намираме. Проблемите с него показват, че не можем или не желаем да го приемем такъв какъвто е. Когато това е хрема, ние трупаме недоволството вътре в себе си, сълзите, раздразнението (кихане), и се примиряваме външно с това, което ни тормози и дразни. Съответно тялото ни се опитва да изведе тази психическа отрова навън със своите средства. Когато минем на следващата фаза и се заинатим, опитаме се да налагаме на света своята представа за него вместо да го приемем с любов в реалното му измерение - идва астмата. Колкото повече ние притискаме света, толкова повече той не ни позволява да дишаме - то е като да се опреш до стена. Колкото повече ти натискаш стената, толкова повече усещаш как тя натиска теб. Лечението е осъзнаване, личностна промяна в посока безусловна любов. АлександърТ.А., Борито и Рассвет 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Човек_88 Добавено Ноември 16, 2016 Автор Доклад Share Добавено Ноември 16, 2016 Много полезна информация, благодаря ти, Донка. Моите симптоми от няколко години са хронични проблеми с гърлото и отскоро вече и парене в очите. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
stelyana Добавено Януари 31, 2017 Доклад Share Добавено Януари 31, 2017 Можеш да се поровиш за Германската нова медицина на д-р Хамер. В нета има доста инфо. https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/statii/ot-karolin-markolin/da-razberem-alergiite Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts