Райнааа Добавено Октомври 20, 2016 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2016 (edited) Имаме нова колежка,неомъжена,която с много голям интерес говори за мъже,иска да ходи по барове,на дискотеки.Питат я нещо,тя говори ,но не по темата. Обикновено сутрин е мълчалива,вечер много говори.Всяка втора дума е за мъже.Гледа ,забелязахме,по-младите колеги много странно.Все едно е отнесена нанякъде като гледа. Редактирано Октомври 20, 2016 от Донка Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Октомври 20, 2016 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2016 Не е ненормално хетеросексуална жена, особено неомъжена, да говори с голям интерес за мъже и да иска да ходи насам натам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Октомври 20, 2016 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2016 (edited) а кое е нормално ? Само е по различна .Мъж по трудно ще усети тази особеност . Ще си мисли че той е специалния . Като я усетя , бягам . Омъжената е вече с опит и се прикрива . ПП .....виждам че е сложено---- окр ли е ----. Веднъж срещнах , смятам , такава жена . Бях на 50 , значи вече се контролирах . Държеше се нормално , приятелски . Умееше да те изслуша и покаже внимание . При разговор , винаги се появяваше желание да и помогна с каквото и да е, да и дам нещо в знак на внимание , и т. н. Без обяснения , излъчваше ,,сексуално " привличане . Поставих го в кавички защото мисли за секс нямаше . Стори ми се , че може да го насочва и контролира силата му . Редактирано Октомври 20, 2016 от АлександърТ.А. за уточнение Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Октомври 21, 2016 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2016 преди 17 часа, Сингам каза: Не е ненормално хетеросексуална жена, особено неомъжена, да говори с голям интерес за мъже и да иска да ходи насам натам. А кое тогава е нормално? - Нима омъжени жени да говорят с голям интерес за мъже ли?... и да искат да ходят "насам - натам"? Ще ви кажа един трик на психолозите (не съм сигурен че и сега се използва). Оставят клиента за момент сам в приемната, където на масичката има и еротични списания. Ако клиента прояви искрен интерес и започне да ги прелиства, значи е... не окр, а нормален! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Октомври 21, 2016 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2016 Написал съм не е ненормално. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Izezaz Добавено Октомври 26, 2016 Доклад Share Добавено Октомври 26, 2016 а какво е окр (извинявайте за въпроса но за първи път срещам този термин) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Октомври 26, 2016 Доклад Share Добавено Октомври 26, 2016 (edited) ,,обсесивно компулсивно разтройство" Редактирано Октомври 26, 2016 от АлександърТ.А. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Izezaz Добавено Октомври 26, 2016 Доклад Share Добавено Октомври 26, 2016 ааааа ясно, благодаря и се извинявам да въпроса Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Октомври 26, 2016 Доклад Share Добавено Октомври 26, 2016 аа , моля , удоволствие е да се правя на разбиращ .Иначе само жената ме слуша ,,,,,,, с половин ухо . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts