Ани Добавено Септември 18, 2016 Доклад Share Добавено Септември 18, 2016 Молитвен наряд за празника на есенното равноденствие 22.09.2016 г., начало 7.00 ч. 1. Песента „Махар Бену Аба” Добрата молитва Песента „Вътрешния глас на Бога” Псалом 23 Прочит на Евангелията: Матей, гл. 5, 1-16 стих Марк, гл. 11, 20-26 стих Лука, гл. 8, 4-15 стих Йоан, гл. 3, 16-21 стих Беседа: „Път и възможности”, 11.08.1937 г., Съборно Слово „Лъчи на живота” Формулата: „Верен, истинен, чист и благ всякога бъди и Господ на Мира ще изпълни сърцето ти с всички добрини” (3пъти) Молитва на ученика: Пътят на Истината избрах. Ще ходя в Истината Ти. Научи ме, Господи, и води ме в Пътя Си! Проводи ми Виделината и Истината Си, те да ме водят! Придай ми вяра! Вярвам, Господи! Песента „Благославяй” Мотото на ученика - един път: „Ученикът трябва да има сърце чисто като кристал, ум светъл като слънцето, душа обширна като вселената, Дух мощен като Бога и едно с Бога.” Господнята молитва Формулата на Братството: "Да се прослави Бог в Бялото Братство и да се прославят Белите Братя в Божията Любов” (3 пъти) Братски новини Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts