barca98 Добавено Септември 4, 2016 Доклад Share Добавено Септември 4, 2016 (edited) Здравейте имам някакъв проблем или болест ,но не знам какво ми е .Сякаш не съм на себе,все ми се спи и нямам настроение.На 17 години съм преди пак ми се е случвало,но минаваше за седмица два,но този път вече месец и половина съм в такова състояние.Не съм споделил с никой.Някой ако може да ми помогне ще се зарадвам много. Редактирано Септември 4, 2016 от barca98 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Септември 4, 2016 Доклад Share Добавено Септември 4, 2016 Разкажи за себе си, ама честно! Как е в училище, имаш ли приятели и как са нещата, момиче до теб? С родителите какво се случва между тях и между теб и тях? Бъди искрен! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
barca98 Добавено Септември 4, 2016 Автор Доклад Share Добавено Септември 4, 2016 Току-що, Орлин Баев каза: Разкажи за себе си, ама честно! Как е в училище, имаш ли приятели и как са нещата, момиче до теб? С родителите какво се случва между тях и между теб и тях? Бъди искрен! В училище нямам проблеми както така и в спорта.Играя тенис на маса в мъжкия отбор на Разград,имах един верен приятел,но той ме предаде и не говорим от 2 месеца.С момичетата ми върви но не мога да забравя истинската си любов с която в март месец скъсахме.В момента родителите ми са скарани и не си говорят с майка си говоря повече а с баща ми сме малко студени защото още като бях малък работеше в далечни градове като строител и така. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Септември 5, 2016 Доклад Share Добавено Септември 5, 2016 Това, което описваш, прилича на известно депресиране. На какво се дължи, не знам - споделяш, че животът ти тече нормално за възрастта ти. Би могло да преживяваш прекалено тежко раздялата с бившата си примерно... Това, че и преди се е повтаряло, говори за известна предразположеност. Ако състоянието продължи, се обърни към психотерапевт! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Септември 5, 2016 Доклад Share Добавено Септември 5, 2016 Съжалявам, но наистина само от писането във форума няма как да си изградим ясна картина за какво се касае и как да ти помогнем.Потърси психолог и нещата ще се оправят. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
barca98 Добавено Септември 5, 2016 Автор Доклад Share Добавено Септември 5, 2016 Току-що, д-р Тодор Първанов каза: Съжалявам, но наистина само от писането във форума няма как да си изградим ясна картина за какво се касае и как да ти помогнем.Потърси психолог и нещата ще се оправят. Добре ако още седмица продължи ще си потърся психолог.А за нещо подобно като моят проблем да сте чували.Все пак много ви благодаря,че ми обърнахте внимание. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Септември 5, 2016 Доклад Share Добавено Септември 5, 2016 В тази възраст е често срещано. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts