Виктория Липова Добавено Август 14, 2016 Доклад Share Добавено Август 14, 2016 (edited) Здравейте. На 21 години съм от година и половина съм като в депресия. Всичко започна от там че отслабнах доста (винаги съм си била скоба),но си имах тревоги и отслабнах още повече. Всички започнаха да ми го натякват и за мен се превърна една мания да напълнея,но явно колкото повече го мисля толкова по-зле.. С времето започнах да мразя всичко в себе си. Винаги съм била срамежлива,но никога не бях стигала до тук.. Срам ме е да говоря,защото не харесвам гласа си,срам ме е да изляза,да ходя на плаж или на море защото имам чувството,че всички обсъждат и гледат това за мен грозно тяло,срам ме е от всичко в мен и не харесвам нищо в себе си.. и капка самочувствие не е останала в мен .. Започнах да се мразя.Плача често и избухвам бързо. Не мога да спя. Нямам апетит и не се храня. Не мога да се позная. Чувствам се лош и безполезен човек .. не знам как да излезна от това състояние.Тук е единственото място,където мога да споделя и надявам се да бъда разбрана. Редактирано Август 14, 2016 от victoriahr Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
iti Добавено Август 14, 2016 Доклад Share Добавено Август 14, 2016 (edited) Това е наистина много тъпо човешко поведение, но е напълно типично - коментар за теглото. Всеки като те види ще каже или че си напълнял, или че си отслабнал. Но все ще има някакъв коментар. И това си има просто обяснение - представи си че две маймуни се срещнат, какво може да им направи най-голямо впечатление освен колко голяма/пълна или дребна/слаба е другата. Та така и с хората, да кажат нещо.... Поне това им се кефя на западняците - фалшив поздрав, и минават нататък. Тези коментари... "от сърце" по нашите ширини карат много хора да се чувстват зле, не си само ти. В тая държава, просто трябва да се нуачиш да не ти пука, иначе няма да оцелееш. Гледай си здравето, другите неща идват след това... Редактирано Август 14, 2016 от iti Виктория Липова 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
hurtled Добавено Ноември 22, 2016 Доклад Share Добавено Ноември 22, 2016 НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ не си сама абсолютно същия съм като теб на 20 години ако искаш пиши в skype: futbo0listch3to000 много ми е интересно как протичат при теб нещата току виж си помогнем взаимно аз просто спрях да се отдавам на страха концентрирам се върху нещата повече започнах да спортувам и вече се чувствам доста по добре Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts