Yuliadm Добавено Август 7, 2016 Доклад Share Добавено Август 7, 2016 И така, случайно попаднах тук, но съм положително изненадана че не съм единствена с такива проблеми. Имам нужда от препоръка/ съвета. Жена в 30те години. Всичко ми е уж наред ( физически),но вътрешно изпитвам един страх, една ярост. Ярост към неспаведливостта покрай мен и страх от болести. Започвам често нови проекти, но не успявам да завърша започнатото и това ме депресира. От дете имам нужда да се докажа че мога и знам, и някъде там ... Загубих себе си и това в което вярвам. Храня тялото ми здравословно, но мислите си неуспявам. Чета книги за самоусъвършенстване, но едно е да четеш, а съвсем други да се научиш да живееш по този начин. Всеки 1. Януари (близо вече 3 г) си поставям за цел, че тази година ще е моята година, годината в която ще преборя страха и нервите.. Но уви все греша! Проблема ми е че всички малки дразги, неразумения ме изкарват извън баланс. Имам нужда от психотерапевт или така както аз си го представям (помощник, който да ми помогне да пренаредя начина ми на мислене, моята матрица). За съжаление живея извън България и трябва сеянсите да бъдат по скайп. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Август 8, 2016 Доклад Share Добавено Август 8, 2016 Описваш една доста обширна проблематика, която предполага промяна на отношението, преди всичко към себе си. Непоносимостта си към Себе си, прехвърляш във външния свят. Когато вътрешния свят се подреди и оправи, външния вече няма да има значение. През четене на книги е трудно, тъй като сме слабо критични, пречупваме прочетеното през своята гледна точка, която по принцип има нужда от разширяване и промяна. Затова често прочетеното в приложните психологии по пазара водят до по - голяма объркване от колкото подреждане. Психолога- терапевта, насочват, а човек си помага сам. Ако я няма мотивацията за промяна, има 2-3 срещи, в които човекът вижда, че чудесата не стават, а трябва сам да ги сътвори и се отказва. При скайп консултирането самопомощта и личната ангажираност са два пъти повече. Няма го живото въздействие, с което се губи важна част от терапията. Залага се предимно на поведенческо въздействие, обучение и самопомощ, което изисква голяма активност от страна на клиента. Успеваемостта е в зависимост от ресурса за самопомощ на човека. Тази услуга е вече доста разпространена, предполагам ще се ориентираш лесно. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Kleora Добавено Август 10, 2016 Доклад Share Добавено Август 10, 2016 Аз съм същата. Много искам цял живот да се докажа и да успея, но не ми се получава понякога и развих ужасна тревожност. Почнах работа с психолог и наистина помага. Успех! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts