Донка Добавено Юли 18, 2016 Доклад Share Добавено Юли 18, 2016 Честит рожден ден на нашия администратор Иво! Отлетяха 12 години откак започнах да влизам в Портала - всичко, което ми се случи през тези 12 години не може изобщо да се сравни с многото преди тях. Благодаря за всеотдайността и професионализма, благодаря на Бог за редкия шанс да ме срещне с човек добър и разумен, ученик със сърце чисто като кристал, ум светъл като слънцето, душа обширна като вселената, и дух мощен като Бога и едно със Бога. Поздравления и нека любовта на хората към плодовете на твоя труд ти дава сили и помага в Пътя ти. Слънчева, Надеждна и АлександърТ.А. 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Юли 19, 2016 Доклад Share Добавено Юли 19, 2016 Честит празник Иво! Това местенце за мен е оазис на нещо чисто и съкровено и благодаря, че имаш сили да го поддържаш! Желая ти здраве, успехи, късмет! Надеждна и АлександърТ.А. 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts