наталия12345 Добавено Юли 11, 2016 Доклад Share Добавено Юли 11, 2016 здравейте аз съм дете на разведени родители и мисля че от там тръгва проблема ми . Запознах се с мъжа ми като бих на 18 той много ми изневеряваше още като бяхме гаджета ,аз си затварях очите и аз незнам защо. После той влезе в затвора и аз си мислех че вече вси4ко е сварщило и няма да сме заедно но, той не престана да не търси и преследва .Аз бях с един негов приятел само и само за да го забрави ама той не ме остави и така след 3 год той излезе и се омъжих за него и дете му родих всичко беще ок нямах ме пари и се карахме за това после той пак взе да излиза да спи с различни да не се прибира и такааа аз пак прощавах незнам дали от обич или от друго че ме е страх да съм сама въпреки че майка ми е до мен ти живее с нас . Аз постоянно го гонех после пак си идваще тои се дразнеще че все го гоня и преди 5 год си хвана сериозна любобница остави ме уж отиде при нея ама пак ме търсеше и така една година и се разделиха с нея и сега аз си мислех че с спрял докатоне си хвана пак и то...Едно лапе имат 20 год разлика в началото като разбрах бях съсипана и пак го гонех .Хванах ги заедно той казва че е смен заради детето аз хем искам да го забравя а не мога той не си тръгва от къщи и сега е с мен и с нея и това не съсипва.Аз съм на 30год имам още живот пред мен а не мога да го оставя имам чуството че е само той че няма други...постоянно мисля за него с кой е коя е Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Юли 12, 2016 Доклад Share Добавено Юли 12, 2016 Не виждам въпрос в поста ти. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
наталия12345 Добавено Юли 13, 2016 Автор Доклад Share Добавено Юли 13, 2016 имам ли нужда от психолог за да го забравя Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts