д-р Тодор Първанов Добавено Септември 3, 2016 Доклад Share Добавено Септември 3, 2016 Аз за пръв път чувам такива неща които си описала.Да не си ходила при някой шаман? Лина Коцева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Des Добавено Септември 3, 2016 Автор Доклад Share Добавено Септември 3, 2016 (edited) При препоръчван психотерапевт дори. Редактирано Септември 3, 2016 от Des Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Септември 4, 2016 Доклад Share Добавено Септември 4, 2016 Не ми е приятно да прочета това. Истината е, че доста колеги от всякакъв разред специално при натрапливости са слабо ефективни. Нямам си идея защо това е така. Има си определен алгоритъм, който когато се следва, резултатите идват. Нужно е да го познава човек обаче... Лина Коцева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Des Добавено Септември 12, 2016 Автор Доклад Share Добавено Септември 12, 2016 Здравейте отново! Със сигурност вече ставам досадна , за което много се извинявам, но нямам минута спокойствие. Мозъкът ми сякаш работи на ужасно бързи обороти , което е доста измъчващо. Освен ,че от всичко , което видя мога да си представя някоя нелепост , по същият начин е и с всичко , което чуя . Мога да визуализирам всичко,което осезавам постоянно . От гадни до съвсем нормални неща , но все пак е дразнещо. Например чувам да кажем "кибрит" и веднага мога да го визуализирам ,паленето на клечката , а оттам може да се стигне и до пожари . Много ми пречи на всичко , което правя ,когато разговарям. Това нормално ли е ? Сякаш изнасилвам мозъка си или по -скоро той мен, дори усещам напрежение в главата . Гледам другите хора как не им правят впечатление нещата , които на мен ми правят. Мисля си ,аз ли съм странна или прекалено се фокусирам в това и го препораждам . Има ли друго обяснение за това и нормално ли е ? Благодаря и още веднъж се извинявам за досадата! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Септември 22, 2016 Доклад Share Добавено Септември 22, 2016 Здравей, не си досадна, а уплашена. Смени психотерапевта! В 12.09.2016 г. at 11:52, Des каза: Мога да визуализирам всичко,което осезавам постоянно Това е предимство, а не недостатък. При човек, който си разбира от работата още първите сесии ще има резултат от работата с това твое предимство. Поздрави! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts