ivanovvv Добавено Юли 2, 2016 Доклад Share Добавено Юли 2, 2016 Здравейте, може ли да ми препоръчате добър психотерапевт в гр.Русе. Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юли 4, 2016 Доклад Share Добавено Юли 4, 2016 Пламен Панайотов (ако не се лъжа за точното име...) - успехи! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ivanovvv Добавено Юли 5, 2016 Автор Доклад Share Добавено Юли 5, 2016 Здравейте, благодаря г-н Баев, но сега забелязах че съм объркал написаното. Търся добър психолог в гр. Русе( не терапевт или психиатър), доста търсих в интернет но в интерес на истинитата не знам кого да избера, някой ако ми помогне в тази насока ще съм много благодарен. Поздрави! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юли 5, 2016 Доклад Share Добавено Юли 5, 2016 Психолог - психотерапевт или само психолог? За психотерапевтична работа или за друго? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ivanovvv Добавено Юли 5, 2016 Автор Доклад Share Добавено Юли 5, 2016 И аз не съм сигурен към какъв специалист да се обърна. В момента съм в състояние на пълна апатия към случващото се около мен, лошо настроение(почти никакво), липса на мотивация(тъй като се занимавам с творчество това е огромен проблем). Донякъде осъзнавам защо съм в това положение, но не мога да се справя сам. Може ли да ми помогнете с избора на специалист. Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юли 5, 2016 Доклад Share Добавено Юли 5, 2016 Търсиш именно психотерапевт. Дали ще е психолог-психотерапевт или психиатър-психотерапевт, не е толкова важно, колкото важно е да знае какво прави, да е добър в помощта си. Според мен човекът, към когото насочих по-горе е о'к. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ivanovvv Добавено Юли 5, 2016 Автор Доклад Share Добавено Юли 5, 2016 Ако не Ви затруднява може ли да ми препоръчате психолог-психотерапевт за гр Русе благодаря Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юли 5, 2016 Доклад Share Добавено Юли 5, 2016 Надявам се колегите да посочат такъв... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Юли 5, 2016 Доклад Share Добавено Юли 5, 2016 Пламен не работи като психотерапевт, но има опит в това и го потърси, нека той те упъти какво да правиш. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts