drumandbass123 Добавено Юни 26, 2016 Доклад Share Добавено Юни 26, 2016 (edited) Не знам защо,но изпитвам непреодолим гняв към майка си...и се самообвинявам за това...срам ме е от нея.И това много ме блокира...Като съм с приятели и като я видя почвам да си говоря наум"Махни се от тука стига ме излага срам ме е от тебе".Като съм с нея постояно очаквам да бъда неодобрен за нещо.Постояно се чувствам сякаш съм подложен на критичен анализ като съм в нейно присъствие...Чувствам се подчинен на нея сякаш нямам право на собствено мнение пред нея трудно ми е да бъда себе си в нейно присъствие...Не знам какво да правя..Имате ли някакъв съвет...Мъчат ме и постояни страхове да не и се случи нещо лошо....объркан съм тотално....А аз самия съм много зле също,защото мразя себе си много и се самосмачквам...страх ме е от негативната преценка на другите и като чуя нещо лошо за себе си се сривам много.... Редактирано Юни 26, 2016 от drumandbass123 mimeto60 и марсин 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 27, 2016 Доклад Share Добавено Юни 27, 2016 На колко си години? Описал си доста в редовете си. Когато си с майка си във вас, се чувстваш подчинен, обезправен, не себе си, потиснат, смачкан... Когато си с приятели и тя е наоколо, това което определяш като срам, всъщност е страхът приятелите да не те видят подинен, смачкан, слаб и т.н. в нейно присъствие. Явно майка ти доста властна жена с присъствие. На колко си години? Лина Коцева и drumandbass123 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
drumandbass123 Добавено Юни 28, 2016 Автор Доклад Share Добавено Юни 28, 2016 (edited) Аз съм на 23 години почти без няколко седмици :).Не знам,ако това което правя е одобрено от нея съм добре,но ако това,което искам да правя не е одобрено от нея се депресирам много...и се сривам...ами като бях по малък на години и тя като беше по млада беше по властничка,сега станах един великан на ръст и като повъзмажах малко и тя поостаря малко вече няма същата енергия да е властна в по лек вариянт е работата,но много страдам от оценката на хората....завися от тяхното мнение... Редактирано Юни 28, 2016 от drumandbass123 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 28, 2016 Доклад Share Добавено Юни 28, 2016 Един добър старт за преработването на споменатите програми, е "литването от семейното гнездо". Получава се нещо като свободно психично пространство. Здравите отговорности и фнансови изисквания, които си ходят заедно с това, са част от предстоящата ти работа по характера ти. В това освободило се психично пространство, когато осъзнаването ти е налице, започваш да разбираш, че каквато и да е била майка ти и каквито и заложености да имаш като следствие от реакцията ти на възпитанието ти, сега ти ги виждаш и можеш съзнателно да ги моделираш! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
drumandbass123 Добавено Юни 28, 2016 Автор Доклад Share Добавено Юни 28, 2016 Това са едните страхове другите страхове са ми паранои...страхове от физическо нараняване,че ще ме ударят с бухалка или камък сякаш съм жертва... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 28, 2016 Доклад Share Добавено Юни 28, 2016 А разбираш ли, че когатоте те страх от това нараняване, има разлика между това да те е страх и непременното му случване? Лина Коцева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
stoqnovvv1 Добавено Юни 28, 2016 Доклад Share Добавено Юни 28, 2016 (edited) ами не да си призная не го разбирах това докато сега не го осветли,дано да не се случи...аз ако тръгна да говоря за страховете си ще напиша цяла тетрадка... Редактирано Юни 28, 2016 от stoqnovvv1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 28, 2016 Доклад Share Добавено Юни 28, 2016 Нормален млад мъж си. Просто млад мъж, който има да осъзнава някои програми в себе си, да поработи върху им. Ако чакаш това да се случи само, отнема десетилетия. Когато сам работиш върху себе си съзнателно, отнема поне десетина години, тъй като собствените защитни механизми и изкривявания в мисленето изкривяват посоката, има много лутане. Ако съзнателно, с помощта на психотерапевт вършиш тази работа по себе си, отнема далеч по-малко. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
drumandbass1234 Добавено Юни 28, 2016 Доклад Share Добавено Юни 28, 2016 Ами пробвал съм сам да правя нещата...по точно с духовни методи...но и тоя път има трънаци...наистина е бавно и трудно...ти приемаш ли нови хора? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 28, 2016 Доклад Share Добавено Юни 28, 2016 Не, но Георги Балджиев също приема в София и пише тук! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts