iveslava Добавено Май 28, 2016 Доклад Share Добавено Май 28, 2016 Здравейте,моят проблем е че съм перфекционист,но до някакво маниакално състояние.Искам да си живея живота спокойно без да търся съвършенството в определени неща.Можете ли да ми дадете някакви съвети,от много години ме мъчи това.:( Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Май 29, 2016 Доклад Share Добавено Май 29, 2016 А може ли да престанете да бъдете перфекционист, без да си представите, че правите нещата просто не-перфектно? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
iveslava Добавено Май 29, 2016 Автор Доклад Share Добавено Май 29, 2016 Много ми се иска,но не знам как.. за това търся съвет тук. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Май 29, 2016 Доклад Share Добавено Май 29, 2016 Разсъждавайте над тази истина: "Най-перфектното е да не си прекалено перфектен" Оставете се да сте перфектна в тези разсъждения. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts