Jump to content
Порталът към съзнателен живот

сърдечна болка

Recommended Posts

Здравейте

нова съм във форума и не съм сигурна за правилата затова пиша тук.ако съм сгрешила моля да ме извините.

проблемът ми започна преди година с внезапно главоболие и лека скованост на лявата половина от тялото за около минута две.лекарката която дойде измери кръвно 180/100.

би ми диазепам и за 10мин.кравното се нормализира. посетих невролог и  неврохирург -вегетативна дистония.

след 2 месеца започнаха болките вгърдите.7 кардиолози и 5 дни в болница.рървоначалното заключение беше тиха исхемия.никой от последвалите лекари не я потвърди.имам 2 вело теста и 2 холтера.

болката еразлична.стрелкаща пробождаща стягаща в средата на гръдния кош в ляво при върха на сърцето и почти постоанна.

преди 4г.родих от тогава съм с постоянен ускорен пулс около 100.до преди година не ми пречеше но сега ме паникьосва много.

на ден ходя по 2 до спешен за екг.

имам пролапс 1 степен и непълен десен бедрен блок но всички са категорични че причината за болкити не са те.

бях при ревматолог гастро и куп кардиолози и невролози.

и всеки казва нищо

нищо но боли това нищо.

на 37 съм.кръвните са ми добри.тегло..леко над допустима норма.приемам бизогамма и атаракс

имам исписани диазепам ципралекс ксанакс пълна дрогериа от коятто не ползвам нищо.

и като капак шипове и лародоза и спондилоза

искам помощ знам ли..живея. в кошмар.при всяка болка и край инфакт.станах за посмешище в пълмед но ме търпят още.

Линк към коментар

Е, значи най-обикновен стрес.Намерете в нета материали, как се овладява стреса, направете си собствена програма, спазвайте я стриктно  една година и нещата ще се оправят.

Линк към коментар