Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Любляна Георгиева

Recommended Posts

Здравейте, до преди 2 седмици бях съвсем нормално 20-годишно момиче със сериозна връзка. Сега съм едно объркано и стресирано момиче, не знам какво се случва в главата ми. Преди 2 седмици се случи нещо ужасно със по-голямата ми сестра, наложи се да се разделят със съпруга си. От тогава в мен има съмнения, мисли които не ме оставят намира. Замислям се дали обичам истински, дали съм обичана истински, дали не е по-добре да си дадем почивка. Заедно с тези мисли идва и сърцебиенето, което е непоносимо. Усещам страха в себе си и паниката, но не мога да я преодолея. Не знам какво се случва с мен, страх ме е, че заради тези мисли ще изгубя човека, който обичам най-много, а може би ме е страх, защото за първи път аз обичам някого толкова много. Моля Ви за помощ, защото имам чувството, че полудявам. Благодаря Ви предварително.

Линк към коментар

Полудей.Тогава ще се успокоиш и ....това е.

Преди секунда писах на една със същият страх-

Докато не приемеш жестоката истина, че няма как да полудееш, ще бъдеш като луда.Това е.Или приемаш истината или се филмираш, колкото си искаш.Няма човек, който да си мисли,че ще полудее и да е добре. Ако продължаваш да си мислиш, че ще полудееш, ще станеш толкова напрегната, че ще се молиш да полудееш, за да се успокоиш, но уви, това няма как да стане и ще си все стресирана.

В най-обикновен стрес си.Намери в нета информация какво се прави когато си в стрес и си направи ежедневен план с неща които ще правиш за да минимизираш стреса си.

Линк към коментар