ikate Добавено Април 6, 2016 Доклад Share Добавено Април 6, 2016 Здравейте, по принцип не споделям лични работи в интернет пространството, но вече мисля,че съм накрая на силите си и искам да помоля за помощ. Не искам да навлизам в подробности, но се надявам да ме посъветвате за добър психотерапевт относно ревността. Четох доста неща за нея и не искам да си слагам сама диагнози, но от прочетеното оставам с впечатление, че моето е паталогична ревност. На много голямо ниво е, съсипва ме и мен и приятеля ми, връзката ни от много време насам се крепи на един косъм едва ли не. Не искам да го изгубя, знам че проблема е в мен, но не знам как да го реша сама, затова искам да потърся помощ от специалист. Въпроса е, че си нямам и понятие към кого да се обърна. Моля ви се, дайте си мнения за специалисти, които биха могли наистина да ми помогнат. Става на въпрос в района на София. Благодаря ви много предварително!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Април 8, 2016 Доклад Share Добавено Април 8, 2016 Мога само да ви насоча какво да четете.Ревността ви в случая трябва се разглежда като вид ОКР.Потърсете материали по темата.Това малко ще ви облекчи, но без странична помощ, от терапевт, проблема няма как да се реши. Успех! Лина Коцева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts