Кон Круз Добавено Септември 16, 2018 Доклад Share Добавено Септември 16, 2018 (edited) Нещо, което ме изненада и вероятно ще изненада и част от вас. Аз имам някакъв проблем с браузърите ми и не виждам видеото. Ако и вие не го виждате - пишете. Австралийско семейство заселило се в бедно българско село (заедно с децата си), доволно от образователната и здравната ни системи (намира ги за по - добри от австралийските) и харесва патриотизма ни. В Австралия пеенето на христински песни и празнуването на Коледа все повече замира, защото се гледа на него като на расизъм, на обида към мюсюлманското малцинство. Рамадан е на почит и се рекламира по магазините. Казват, че ако в Австралия държиш на традициите си, на това ще се гледа като на расизъм. Държавата им е разпродадена почти изцяло на чужденците, най - вече китайци! Редактирано Септември 16, 2018 от Кон Сивобелев Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Септември 16, 2018 Доклад Share Добавено Септември 16, 2018 Цитат пеенето на христински песни и празнуването на Коледа все повече замира, защото се гледа на него като на расизъм, на обида към мюсюлманското малцинство. Рамадан е на почит и се рекламира по магазините. Това си е политика . Расизъм има само когато има и насилие .Смешно е да се предлага една вместо друга религия и същевременно да се твърди че ще е расизъм ако е обратното . Кон Круз 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Септември 17, 2018 Доклад Share Добавено Септември 17, 2018 Може ли да има расизъм без насилие? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Септември 20, 2018 Доклад Share Добавено Септември 20, 2018 В 17.09.2018 г. at 21:43, Кон Сивобелев каза: Може ли да има расизъм без насилие? Расизъм е (да искаш) налагане на привилегии или дискриминация спрямо други хора въз основа на цвета на кожата им или друг расов белег .Така че не бях точен .Бях изумен от : Цитат пеенето на христински песни и празнуването на Коледа все повече замира, защото се гледа на него като на расизъм, на обида към мюсюлманското малцинство. Явно казалия това е нужно да даде повече уточнения . Това не може да бъде Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts