stoqnovvv1 Добавено Март 19, 2016 Доклад Share Добавено Март 19, 2016 Здравейте :).Реших да се осмеля да споделя за проблемите си.Цял живот живея в депресия никога не съм вярвал в себе си станах вече 2 метра мъж стоя заврян в нас депресиран народа покрай мене се развива,завършват образования ходят запознават се с жени,аз нямам никакви приятелки почти никакви.Нямам почти никакви социални контакти.Нападат ме мисли как навънка като изляза ще ме пребият или нещо от тоя род.Страх ме е много от мнението на хората като малък никога не съм постъпвал мъжки винаги ме тъпчеха външно им се усмихвах,вътрешно ги мразех.Не знам вече какво да правя.Спортувам от време на време излизам сред природата пия билкови екстракти храня се здравословно има някакъв ефект,но е по повърхностен....Най-голямата ми мъка е липсата на жена....Постояно не ми дава на мира лошите мисли постояно съм в очакване нещо лошо да се случи....Като почна работа някаква стоя максимум 4 дена просто забивам като почна да правя нещо и се самоувонявам....Добре че баща ми има по благороден характер и ми помага да не остана гладен иначе не знам какво щях да правя....Безценните ми години минават непълноценно и в депресия...Страх ме е да не набучат с нож в гърлото или да не ме застрелят не знам вече какво да правя.....Живея в огромна изолация....Без баща ми съм нищо....а искам да съм самостоятелен...и не само....просто поне малко да видя бял ден....поне за кратко без депресия и страх....Сестра ми се кара да работя,че не съм мъж това ме смазва и депресира още повече...Като изляза навънка си слагам апатична камена маска,а отвътре съм слаб....Най-малкото нещо го интерпретирам като нападка много съм комплексиран не знам вече...Дайте някакъв съвет,ако е удобно Благодаря ви лека вечер :). Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Март 20, 2016 Доклад Share Добавено Март 20, 2016 Някакъв съвет, казваш... Едва ли съвет ще свърши работа. Имаш нужда от мотивирана работа с психотерапевт. Сам може, но е много продължително, понякога отнема много години... При психичните качества, които споделяш, по мнението ми имаш нужда от поне година работа с психотерапевт - лична, групи, следване на указанията му много дисциплинирано. Ако го правиш обаче, скоро ще бъдеш мъжът от мечтите си! Като старт, прочети внимателно тези осем статии. Чети ги последователно. А после помисли за добър психотерапевт. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
stoqnovvv1 Добавено Март 20, 2016 Автор Доклад Share Добавено Март 20, 2016 Благодаря много съвета ви господин Баев :).Чета всички,което сега ми дадохте с голям интерес :). Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
stoqnovvv1 Добавено Април 3, 2016 Автор Доклад Share Добавено Април 3, 2016 (edited) Господин Баев чета всеки ден по няколко пъти 8-те статий,които ми дадохте :).Благодаря ви,че се отзовахте :).Смятам,че съм мазохист :).Просто постояно гледам на хората като потенциални агресори и съм в очакване на нещо лошо да се случи :).В семейството смятам,че майка ми ме е възпитавала кондиционно...Аз обичам себе си при определени обстоятелства,а те са ако съм изцяло чист,спретнат без косъм на главата...И тя не толерира слабото поведение,трябва задължително да съм силен иначе съм слаб мекушавец....И постоянно ми насажда вина не знам защо...Смятам,ако ви е удобно като имате свободни места да се видим...Лека вечер :). Редактирано Април 3, 2016 от stoqnovvv1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Април 3, 2016 Доклад Share Добавено Април 3, 2016 Засега ми е пълен графикът. Но, препоръчвам на л.с. добри колеги. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts