mariie Добавено Февруари 18, 2016 Доклад Share Добавено Февруари 18, 2016 Здравейте, имам ПР отдавна. Пиех сероксат и бях добре. Преди време го спрях.От месец се чувствах отчаяно относно работата си, не върви както се надявах и се появи рецидив от 20дни. Топли вълни,изпотени длани и ходила, силен страх и непрекъсната напрегнатост,липса на апетит, стомашен дисконфорт.Не смея да излизам от вкъщи.Ходих на психиатър и пия золофт и ксанакс по схема. До някъде лекарствата ме успокояват, но започнах да повръщам сутрин и си направих тест за бременност-положителен. Много искам да пробвам с помощ от психолог или психотерапевт. Не желая да пия хапчета, а и е противопоказно сега... Препоръчайте ми някой ,аз съм от Перник! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Февруари 18, 2016 Доклад Share Добавено Февруари 18, 2016 Преди всичко посети психиатър, за да прецени как да протече медикаментозната терапия. Психотерапевт е задължително да посетиш, ако искаш трайно да се справиш със състоянието. Близо си до София, започни терапия там. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mariie Добавено Февруари 19, 2016 Автор Доклад Share Добавено Февруари 19, 2016 Благодаря ,че ми отговорихте. Ще се консултирам с психиатър, имам час за 24-ти. Относно психолога в София бихте ли ме насочили към име. Много ми допадат съветите на Орлин Баев и Тодор Първанов, но видях ,че те не биха могли да ме поемат поради натовареност в графика, д-р Първанов някъде прочетох,че не практикува. Много благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Февруари 19, 2016 Доклад Share Добавено Февруари 19, 2016 Да, наистина не работя активно и не бих могъл да ви бъда полезен. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts